2777
2789
عنوان

ايا باهاش ازدواج بكنم؟

606 بازدید | 47 پست

سلام دوست جونا؛ ازتون ميخوام لطفا منو راهنمايي كنيد؛

من با دوست پسرم ٢ ساله كه دوستيم ، الان تصميم به ازدواج گرفتيم ولي خانواده اونا از لحاظ مالي خيلي از ما پايين تر هستن، 

خواهر من تازه ازدواج كرده و مراسم ازدواج خيلي مفصل و خانواده خيلي خوب و با كلاسي بودن، 

نميدونم اگر با دوست پسرم ازدواج كنم با سطح مالي و تيپ خانوادش به مشكل ميخوريم؟ ممكنه خانواده ها باهم درگير بشن با توجه به اينكه خانواده شوهر خواهرم خيلي شيك و از نظر مالي عالي هستن. 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خودش هم كارمند هست
2
66%
فاصله سنيمون هم ٧ ساله
1
33%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرتو در نظر نگير، خودت ميدوني با شرايط مالي اين اقا كنار بياي؟ اگه وضع خودش برعكس خانوادش خوبه و مثل شماست، ممكنه همش بخواد بعدا به خانوادش كمك مالي كنه با اين ميتوني كنار بياي؟

نه مناسب نیست

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤