2777
2789
عنوان

ايا باهاش ازدواج بكنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 47 پست
رفتااشون معقول و با کلاس باشه که علاوه بر وضع مالیش دیگه نخوای حرص اخلاق و رفتار خودش و خونوادشو بخو ...

خب خودش از لحاظ اخلاقي و فرهنگي اوكيه. يعني تو اسن دو سال اصلا به مشكل نخورديم. 

ولي من خانوادشو از كجا بفهمم چجورين؟؟ نميشه كه باهاشون در ارتباط بشم!

خب خودش از لحاظ اخلاقي و فرهنگي اوكيه. يعني تو اسن دو سال اصلا به مشكل نخورديم.  ولي من خانواد ...

اگه نظر خودت ۵۰% مثبته با خونوادت صحبت کن شرابطشونو بگو و اگه اوکی دادن بیان خاستگاری تو این رفت و آمدا خانوادشو بشناس 

یا یادت بیار تاحالا چ چیزایی از خونه ش تعریف کرده برات بگه مثلا امروز دعوامون بود یا مامانم فلان چیزو گفت باهات درد دل کرده باشه 

با خودشم شرط کن که میای خاستگاری  دلیل بر جواب مثبت من نیست و باید خونوادم قبولت کنن ولی اگه خودتم زیاد مایل به ازد نیستی از همین الان بگو نه چون اگه بیاد و جواب رد بشنوه بدتر ناراحت میشه و انتظار داره بعد ۲ سال قبولش کنی

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792