2777
2789
عنوان

ايا باهاش ازدواج بكنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 47 پست
من نميخوام و نهواستم كه  درگير احساسيش بكنم و بعد خودم رو كنار بكشم؛ من خودم درگير احساسي هستم ...

تا خودت نخوای نیست...

نباید اجازه بدی همچین مسایل پیش و پا افتاده ای پیش بیاد

البته اگر مشکل فقط مالی باشه...

اختلاف فرهنگی و عقیدتی کار ومشکل ساز میکنه

وگرنه خانواده شوهر منم ،خیییییلی از ما پایینترن ...

کل زندگیشونم بفروشن ،پول یکی از خونه خای بابامم نمیشه

قصدم فخر گذاشتن نیستا ،میخوام بگم خیلی تفاوت داشتیم اما فقط مالی...

اما بابام و مامانم خداروشکر اینقدر متواضع ان،ک اصلا پول براشون اهمیت نداره و ملاکشون فقط ایمان و اخلاق بود واسه داماد یا عروسشون😍

خداروشکر تا االانم سر قضیه مالی مشکلی نبوده 

من نميخوام و نهواستم كه  درگير احساسيش بكنم و بعد خودم رو كنار بكشم؛ من خودم درگير احساسي هستم ...

آهان منظورت خانوادته ...نه بابا با اونا کاری نداشته باش تو وقتی با عشق کنار شوهرتی چرا باید خانوادت مشکلی برات پیش بیارن 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا خودت نخوای نیست... نباید اجازه بدی همچین مسایل پیش و پا افتاده ای پیش بیاد البته اگر مشکل فقط م ...

مرسي واقعا از جواب كاملتون 

دوستام منو همش از اين ميترسونن كه چون خودت تو يه خانواده مرفه بزرگ شدي نميتوني زندگي كني يا مثلا فكر كن خانواده شوهرت بيان تو مراسمت با تفاوت مالي اي كه دارين چيكار ميكني مثلا تيپ اونارو و.... 

والا خودم تو اين دوسال از جانب خودش احساس اينكه برام كم بزاره نكردم ولي واقعا واقعا از اين حرفها ميترسم كه نكنه پيش بياد. چندين ماهه تو عذابه اينم كه چيكار كنم. 

به نظرم ازدواج نکن چون از همین الان این تفاوت برات مهم شده که تو فکرشی و مقایسه میکنی و این مقایسه در آینده بیشتر هم میشه

مخصوصا اگه بقیه خانواده هم داماد جدیدو با داماد قبلی مقایسه کنن و سرکوفتت بزنن

مگر اینکه الان که بحث مقایسه ست بسنجی ببینی رفتار و فرهنگ خودش و خانوادش برتر از شوهر خواهرت باشه در اون صورت قبول کن و قید مراسمای پر هزینه رو بزن 

ولی اگه هم مالی هم فرهنگی ازتون پایین ترن به نظر من ازدواج نکن

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄
آهان منظورت خانوادته ...نه بابا با اونا کاری نداشته باش تو وقتی با عشق کنار شوهرتی چرا باید خانوادت ...

خانوادم كه مشكل پيش نيارن. 

مثلا ببين ممكنه كه هر مراسم يا مناسبتي كه ميشه و اونا بخوان خرج كنن و يا هديه بيارن مسلما در حدي كه براي ازدواج خواهرم يا داداشم بوده نخواهد بود و پايين تره. 

نگرانم كه نكنه كدورت پيش بياد؟ يا شوهرم مقبول خانوادم نشه😔😔

مرسي واقعا از جواب كاملتون  دوستام منو همش از اين ميترسونن كه چون خودت تو يه خانواده مرفه بزرگ ...

اگر قرار باشه ستون و بنیان زندگیت و به دست مردم بسپاری هیچوقت ارامش و حس نمیکنی

از الان سعی کن ،فقط به خودت و همسرت توجه کنی

وقتی ازدواج کردی باید زندگیت و فکرت بشه فقط و فقط همسرت

حتی خونوادت اولویت بعدی باشن.. 

همیشه هوای همسرت و داشته باشی ،اجازه ندی یه سری جاها به همسرت بی حرمتی بشه در مورد هرچیزی،خونواده اش ،تفکراتش ،اخلاقش ...

بدیشو اصلا به هیچکس نگو

زندگی با عشق و رفاه کمتر ،خیلی قشنگتر از زندگی با ارامش معمولی و رفاه بیشتره😍

توکلت بخدا باشه عزیزم

اما با خودت یکدل شو ...وقتی تونستی ،بهش جواب مثبت بده

ن. اصلا

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
اگر قرار باشه ستون و بنیان زندگیت و به دست مردم بسپاری هیچوقت ارامش و حس نمیکنی از الان سعی کن ، ...

مرسي كه كمكم كردين.
ميشه ازتون بپرسم كه شمام دوست بودين؟
من خيلي تو شرايط بدي واقعم 😔
حتي اون بنده خدا رو هم درگير كردم

خانوادم كه مشكل پيش نيارن.  مثلا ببين ممكنه كه هر مراسم يا مناسبتي كه ميشه و اونا بخوان خرج كن ...

عزیزم باید  از  همین اول این موضوع رو با خانوادت کاملا حل کنی و بشینی کاملا صحبت کنی همین چیزا که تو دلت هست رو بگو ....فقط با پدر و مادرت هم حرف بزن بگو اینجوریه ایشون از نظر مالی پایینترن ولی فلان اخلاق های خوب رو داره که به چشمم نیاد شما مشکلی ندارید ؟ممکنه نتونه مراسمات رو تا اون حدی که دوست دارید تجملاتی برگزار کنه ولی میتونه در حد خودش ....تا اگه مخالفتی هست همین اول بدونی و اگه دیدی هیچجوره راضی نمیشن قید همه چیو بزن

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
مرسي كه كمكم كردين. ميشه ازتون بپرسم كه شمام دوست بودين؟ من خيلي تو شرايط بدي واقعم 😔 حتي اون بنده ...

اره البته دو ماه 😊

از اول شوهرم با قصد ازدواج اومد جلو اما من باورش نکردم بهشم گفتم قصد ازد ندارم

اما خب بعدش رفته رفته خودمم بهش علاقمند شدم

بعد یکماه ازم خواستگاری کرد ...یکماه بعدشم با خونوادش اومدن

اما هیچکس از خانواده نمیدونن با هم دوستیم

بنظرم با کسی ک دوسال باهاش بودی اصلا ازدواج نکن،بعدم بحث مالی،مطمئن باش ک بعدها دائم زندگیتو با خواه ...

گلم چرا گفتی باکسی ک دوسال بوده ازدواج نکنه؟

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\
منظورتون از تفاوت فرهنگي چيه؟ 

رفتااشون معقول و با کلاس باشه که علاوه بر وضع مالیش دیگه نخوای حرص اخلاق و رفتار خودش و خونوادشو بخوری تازه وضع مالیش درست میشه و پیشرفت میکنه ولی اخلاقشو نمیتونی تغییر بدی حداقل یجوری باشه که اگه بهت گفتن پول نداره بگی عوضش فلان رفتار و اخلاق و چیز خوب رو داره

که احتمالا اخلاقشو تو این ۲ سال تونستی بفهمی الان زوم کن رو رفتار خانوادش که بی فرهنگ نباشن 

با وجود اینکه ۷ سال بزرگتر از شماست رفتار متناسب با سنش داشته باشه معقول باشه و عاقل و پخته

پایین بودن سطح مالی و نداشتن کادوهای گرون قیمت سرافکندگی نداره ولی اگه بی فرهنگ باشن و بهت بی احترامی کنن اونوقت سرافکنده میشی پس بیشتر تمرکزت رو هم کفو بودن فرهنگی باشه

ایشالا که هرچی صلاحه برات پیش بیاد ❤

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄
2790
2778
2791
2779
2792