2777
2789
عنوان

طعم گس جدایی

1392 بازدید | 52 پست
زندگی داداشم داره از هم میپاشه . چند روزه بچه هاش اینجان ولی تا حالا حتی یکبارم اسمی از مادرشون نبردن ‌. خیلی دلم گرفته ازشون ناراحتم که به این زودی نبودن مادرشون رو قبول کردن
 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

چ خواهرشوور خوبی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مشکلشان چیه

سر همه چی کلا اصلا بهم نمیخورن باهم حرفم میزنن دعواشون میشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چ خواهر شوور خوبی

خواهرشوهر خوبی نیستم خودم به یتیمی بچه بزرگ کردم نمیخوام بی مادر شدن برادرزاده هامو ببینم

آاااخي😔 مگه چند سالشونه؟

کلاس دوم و پیش دبستانین

خب چرا بچه دار شدن پس كه بچه تقاص پدر ومادرو نده! اين وسط بچه ها قرباني ميشن

با وجودی که بهم ربط نداشت زمانی زن داداشم دنبال دوا و دکتر بود تا بچه دار بشه گفتم نکن اول تفاهم پیدا کنین بعد بچه دار شین ولی ...

خواهرشوهر خوبی نیستم خودم به یتیمی بچه بزرگ کردم نمیخوام بی مادر شدن برادرزاده هامو ببینم

اخی عزیرم ایشالا خدا مشکلشونو حل کنه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
کلاس دوم و پیش دبستانین

طفلكيا

خب شماها به عنوان خانواده و نزديكاشون نميتونين كاري كنين كه طلاق نگيرن

يا يه مشاوره برن .بچه كه نيستن حرف همو نفهمن ودرك نكنن.بلاخره مسوليت دارن 

بچه هاشون پسرن بادختر؛چندیالشونه؟نکنه خبرندارند مامانشون قهره

دوتا دخترن . نه طفلیا کامل خبر دارن همه لباساشون رو جمع کردن اوردن مثل طفلان مسلم . باز میگم شاید از بس جو‌ خونه متشنج بوده الان راضین چی بگم

اخی عزیرم ایشالا خدا مشکلشونو حل کنه

دعا کن تروخدا

با وجودی که بهم ربط نداشت زمانی زن داداشم دنبال دوا و دکتر بود تا بچه دار بشه گفتم نکن اول تفاهم پید ...

حتما فكر كردن بچه كه بياد مشكل حل ميشه. يه فكر قديمي كه بيشتريا همين كارو ميكنن كه بخاطر بچه زندگيشون بهتر شه ولي كاملا بدو بدتر ميشه واين وسط بچه له ميشه