2777
2789
عنوان

طعم گس جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 52 پست
میگم شاید کارد به استخونش رسیده گرچه میدونم برادرم بخاطر بچه هاش خیلی کوتاه میاد ولی خب اونم زنه اون ...

زود عروسش كردن

مگه ماماناي ما زود عروس نشدن.همه كه عاشق شوهراشون نيستن.دوست داشتن به مرور پيش مياد 

زن داداشت اصلا بخودش زحمت نداده تلاش كنه براي رابطه ش

يا الان فكر كرده طلاق بگيره يكي پيدا ميكنه كه عاشقشه وميره ازدواج ميكنه. اونم با دوتا بچه!!! 

آخرش مهر طلاق ميخوره وبرچسب مطعلقه بودن تو جامعه.هر چي قسمته بازم...

زود عروسش كردن مگه ماماناي ما زود عروس نشدن.همه كه عاشق شوهراشون نيستن.دوست داشتن به مرور پيش مياد& ...

عزیزم قضاوت نکن...

چون ایشونم دقیق نمیدونه..ظاهری که دیده میگه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با احترام بهت استاتر اینو میدونم اکثر زنها تلاششون رو میکنن برا زندگی شاید برادر شما فرصت دوست داشتن به زنشو نداده...

شما که نمیدونی..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
من دلم به حال اون دختراي معصوم ميسوزه.بخدا گناه دارن يه روزي پشيمون ميشه چكار كرده كه دير شده

قطعا خودش بیشتر دلش میسوزه برا بچه اش..

طلاق منفورترین حلال خداست..

اما گاهی جو خونه اینقدر بزن بزن و فحشه که واقعا حتی بچه ها هم نمیپسندن اون محیط رو..

تو این طلاق جفتشون مقصرن هر کدوم به سهم خودشون..

بنظرم نقش عمده ای در طلاق ها هم خانواده ها دارند(حتی شده ناخواسته)

______

در حالت کلی(منظورم بقیه ست؛ایشون رو نمیگم)

چطور؟مثلا مادرشوهره تیکه پرونده؛خانمه به شوهرش میگه جلوشون رو بگیر و بعد شوهر یه چیز میگه این یه چیز ووو این روند تکرار میشه؛مردا هم اگر سیاست داشته باشن میگن اوکی باشه حق با توئه..ولی اون بی سیاستش میگه غلط کردی بی من چه و هیس وووو

این میشه خانما بدشون میاد از خانواده شوهر..

و روی زوجین بهم باز میشه..

حالا چندسال بعد ازدواج سر ترک دیوار هم بحث میکنند چرا ؟چون :اونجا روشون لهم باز شده دیگه خیلی چیزا خط قرمز نیست و حرمت شکسته...

اره عزيزم.در كل موافقم

نزدیک ۱۰نفر دیدم طلاق گرفتن تو اقوام همه این روندو داشتن...یعنی اول از اونجا روشون بهم باز شده و مدیریت نشده متاسفانه..بعد خانواده ها خیلی تر و تمیز خودشون رو جدا میکنن و میگن مشکل ما نیست..

واقعا یه جایی به بعد زندگی بوی تعفن میده..

و اینکه آقایون خیلی هاشون فقط توقع دارند زن بله قربان گو باشند..دیدم کسی که همش کوتاه اومده ولی باز مردِ طلبکار بوده...

تربیت افتضاحی که خانواده ها کردن

نزدیک ۱۰نفر دیدم طلاق گرفتن تو اقوام همه این روندو داشتن...یعنی اول از اونجا روشون بهم باز شده و مدی ...

اره همه چيز بر ميگرده به اصل واصالت خانوادگي.

من شوهرم از روز اول ازدواجمون با خانواده ش اتمام حجت كرد كه نميخوام حرفي گله اي بحثي زيرآب زدني براي زنم باشه.غير اين باشه از من انتظاري نداشته باشين كه خوب برخورد كنم

ولي در كل خانواده ي خوبي داره

اره همه چيز بر ميگرده به اصل واصالت خانوادگي. من شوهرم از روز اول ازدواجمون با خانواده ش اتمام حجت ...

شکر خدا💕

خب چرا با مردي كه دوسش نداشت ازدواج كرد چرا هم خودشو هم داداشتو وبچه ها رو عذاب ميده بخدا اين يه ر ...

اون زمان 22سالش بود میگه بخاطر موقعیت داداشم خانواده اش اجبارش کردن . احتمالا زمانی به بلوغ عقلی رسیده متوجه شده معیارهاش با برادرم متفاوته حتی دیدم از لحاظ ظاهری از مردهای سفید و‌چشم رنگی خوشش میاد دقیقا برعکس برادرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
زود عروسش كردن مگه ماماناي ما زود عروس نشدن.همه كه عاشق شوهراشون نيستن.دوست داشتن به مرور پيش مياد& ...

چی بگم به هر زبون باهاش حرف زدم همیشه هم طرفش رو گرفتم و سعی کردم درکش کنم . منم ازدواج مجدد داشتم با یه پسر زن داداشم مرتب خودمو برام مثال میزنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
با احترام بهت استاتر اینو میدونم اکثر زنها تلاششون رو میکنن برا زندگی شاید برادر شما فرصت دوست داشتن ...

همیشه تو روی برادرم ایستادم که تو مقصری و ... همیشه وسط رو گرفتم و گفتم برادر من اونی باش که زنت میخواد ببین زنت چی میخواد چه جوری دوست داره و ... نمیخوام یه طرفه به قاضی برم ولی هیچ تغییری ایجاد نشد چی بگم نمیخوام حرفی بزنم فقط دعا کنین

من دلم به حال اون دختراي معصوم ميسوزه.بخدا گناه دارن يه روزي پشيمون ميشه چكار كرده كه دير شده

همیشه گفتم هر زمان پشیمون بشه روی چشممون جا داره این زن مادر برادرزاده هامه و تا اخر هم مادرشون میمونه هر کس که باشه و هر کار که انجام داده باشه جایگاهش محفوظه

قطعا خودش بیشتر دلش میسوزه برا بچه اش.. طلاق منفورترین حلال خداست.. اما گاهی جو خونه اینقدر بزن بز ...

در حالت کلی اره منم قبول دارم بنا به شغلم از این دست مسایل زیاد دیدم ولی اینم میدونم توی این زندگی از این خبرا نبود اصل و ریشه مشکل جای دیگه است که مجال بحث نیست و حل شدنی نیست