2777
2789
عنوان

طعم گس جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 52 پست
نزدیک ۱۰نفر دیدم طلاق گرفتن تو اقوام همه این روندو داشتن...یعنی اول از اونجا روشون بهم باز شده و مدی ...

من خودم پسر دارم و از همین الان دارم مرتب بهش گوشزد میکنم که زن ظریفه و عشق و حمایت میخواد . از الان دارم پسرمو زن دوست بار میارم جوری که مرتب از رویاهاش برام تعریف میکنه و از کارایی میگه که بنظرش میاد برای خانمش انجام بده خوبه . توی این زندگی هم خودم خیالم راحته و وجدانم اسوده که من و خانواده ام نقشی نداشتیم .میدونم زن داداشم هنوز باورش نمیشه قضیه جدیه و خیلی امیدوارم که برش گردونم . پدر پسرم فوت شده و برادرم در حق پسرم پدری کرد منم مدیونم که نذارم دخترای خودش بی مادر بزرگ بشن برام دعا کنین روسیاه نشم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

برادرت باید کوتاه بیاد

وقتی زن داداشت هنوز دنبال بچه آوردنه پس یعنی زندگیشو دوست داره ولی برادر شما طرز برخورد با زن و زندگی مشترک رو بلد نیست.

سیاست نداره که زن و زندگیشو بگیره توی مشتش با یکم زبون و محبت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوتا دخترن . نه طفلیا کامل خبر دارن همه لباساشون رو جمع کردن اوردن مثل طفلان مسلم . باز میگم شاید از ...

عزیزم فشار زیادی روشون هست از بس ناراحت هستن نمی خوان کسی بدونه هر چی ظاهرا بی تفاوت باشن از درون بیشتر  زجرمی کشن  حتما هواشون بیشتر داشته باش

ایشالا هر اتفاقی میفته تهش خیر باشه

خیر فقط اینه برگرده سر زندگیش بالا سر بچه هاش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
برادرت باید کوتاه بیاد وقتی زن داداشت هنوز دنبال بچه آوردنه پس یعنی زندگیشو دوست داره ولی برادر شما ...

کوتاه اومده برادرم ولی چند روز پیش خانمش گفت کل مهریه نقد و طلاق تا بچه ها رو بزرگ‌کنه برادرمم موافقت نکرد

عزیزم فشار زیادی روشون هست از بس ناراحت هستن نمی خوان کسی بدونه هر چی ظاهرا بی تفاوت باشن از درون بی ...

مراقبم ولی نمیخوام جوری بشه بچه ها اینجا رو به خونشون ترجیح بدن و میخوام فشار بیاد به برادرم

مراقبم ولی نمیخوام جوری بشه بچه ها اینجا رو به خونشون ترجیح بدن و میخوام فشار بیاد به برادرم

بچه ها بندازه کافی فشار روشون زیاده شما همون رو برادرتون کار کن بگو اینا چند وقت دیگه نوجوان میشه کنترلش برات سخت میشه چون تو بچگی اذیت شدن تو نوجوانی بدتر و دخترای که مادر بالا سرشون این میشن حالا اینا چی می خوان بشن تا جایی که ممکنه صبوری کن بخاطر دخترات واز این حرفا به هر دوشون می تونی بگی ولی بچه ها را سعی کنید کمتر اسیب ببینن

بچه ها بندازه کافی فشار روشون زیاده شما همون رو برادرتون کار کن بگو اینا چند وقت دیگه نوجوان میشه کن ...

خیلی باهاشون حرف زدم دزن داداشم کوتاه نمیاد امروزم داییم باهاش حرف زده بود باز گفته مهریه به اضافه طلاق تا بشینه بچه ها رو بزرگ کنه خودم بار دومه که ازدواج کردم تا حرف میزنم خودمو مثال میزنه میگه میتونه ازدواج دوم کنه و ... . منم بریدم از فردا میرم دنبال خونه از خونه مادرم دور باشم