2777
2789
عنوان

طعم گس جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 52 پست
طفلكيا خب شماها به عنوان خانواده و نزديكاشون نميتونين كاري كنين كه طلاق نگيرن يا يه مشاوره بر ...

ایبار سری چندمه که کارشون به دادگاه میکشه هر سری نذاشتم با قسم و تو روی برادرم ایستادن زندگی رو نگه داشتم این بار برادرم گوش نمیده دو بار سکته میکرده میگه دیگه نمیکشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دعا کن تروخدا

دعا میکم ....

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما فكر كردن بچه كه بياد مشكل حل ميشه. يه فكر قديمي كه بيشتريا همين كارو ميكنن كه بخاطر بچه زندگيشو ...

دقیقا مادر زن داداشم میگفت بچه بیاد درست میشه الانم دو ساله باز دنبال دوا و دکتره زن داداشم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
دوتا دخترن . نه طفلیا کامل خبر دارن همه لباساشون رو جمع کردن اوردن مثل طفلان مسلم . باز میگم شاید از ...

الهي ... حق دارن .همش دعوا ودرگيري مادر پدرو ميبينن 

اين بچه ها در آينده ميخوان چي بشن.اينجوري طفليا ضربه ميخورن.

ايكاش شماها بتونين كاري كنين 

حتما فكر كردن بچه كه بياد مشكل حل ميشه. يه فكر قديمي كه بيشتريا همين كارو ميكنن كه بخاطر بچه زندگيشو ...

به نظرم چون با وجود بچه طلاق سخت ميشه و زن وشوهر اكثرا سعى ميكنن با هم بسازن ، قديما اين حرفو ميزدن ...واقعا از اين حرف كه وقتى بچه بياد زندگيتون درست ميشه بدم مياد بسيار خاله زنكيه

الهي ... حق دارن .همش دعوا ودرگيري مادر پدرو ميبينن  اين بچه ها در آينده ميخوان چي بشن.اينجوري ...

از بس با جفتشون حرف زدم و‌نتیجه نگرفتم با همه خستگیام خواب نمیرم بچه مادر میخواد من خودمم بکشم عمه ام نه بیشتر

دقیقا مادر زن داداشم میگفت بچه بیاد درست میشه الانم دو ساله باز دنبال دوا و دکتره زن داداشم

خب درست شد!!! نه!! حالا بايد بچه ها با يه كيف لباس مهمون عمه باشن

بخدا نميدونم چه فكري ميكنن زن وشوهر

خيلي چيزا رو بذارن زير پا بخاطر بچه هاشون .كه اونم تازه دخترن.كه نياز به مادر داره .

به نظرم چون با وجود بچه طلاق سخت ميشه و زن وشوهر اكثرا سعى ميكنن با هم بسازن ، قديما اين حرفو ميزدن ...

اره اعتقاد زن داداشمم همینه میگه اگه باز حامله میشد تا 7 سالگی که حضانتش با مادر بود داداشم جرات نمیکرد طلاقش بده

خب درست شد!!! نه!! حالا بايد بچه ها با يه كيف لباس مهمون عمه باشن بخدا نميدونم چه فكري ميكنن زن وشو ...

چی بگم والا موندم کلی با بچه ها حرف زدم تا راضی شدن امروز با مادرشون تلفنی حرف بزنن اونم به دقیقه نکشید قطع کردن .زن داداشمم گله و شکایت نمیکنه میدونم مادره حتما دلش کنار بچه هاشه

ایبار سری چندمه که کارشون به دادگاه میکشه هر سری نذاشتم با قسم و تو روی برادرم ایستادن زندگی رو نگه ...

خب زن داداشت نميتونه جلو زبونشو بگيره 

اينقد كل كل وبحث نكنه كه داداشت تا مرز سكته رفته

اصلا دلش نميسوزه براي زندگيش، يا دلش بسوزه براي پدر بچه هاش لااقل.

چی بگم والا موندم کلی با بچه ها حرف زدم تا راضی شدن امروز با مادرشون تلفنی حرف بزنن اونم به دقیقه نک ...

نه هر چقدم زندگي جهنم باشه،مادر بچه شو دوست داشته باشه يه لحظه ام دور نميكنه بچه شو از خودش

چه دلي داره اين مادر بخدا... مادر بايد جونش در بياد براي بچه هاش.مادر هر سختي رو تحمل ميكنه براي بچه ها

خب زن داداشت نميتونه جلو زبونشو بگيره  اينقد كل كل وبحث نكنه كه داداشت تا مرز سكته رفته اصلا ...

نه خب رک‌میگه به داداشم علاقه نداره منم حق میدم وقتی علاقه نداره نتونه ارامش برای مردش فراهم کنه میگم با بچه ها بساز تا زندگیت از هم نپاشه از اونا هم بهونه میگیره درکش میکنم بالاخره بچه های مردین که دوسش نداره اونم سختشه

نه هر چقدم زندگي جهنم باشه،مادر بچه شو دوست داشته باشه يه لحظه ام دور نميكنه بچه شو از خودش چه دلي ...

میگم شاید کارد به استخونش رسیده گرچه میدونم برادرم بخاطر بچه هاش خیلی کوتاه میاد ولی خب اونم زنه اونم حق داره یه جورایی زود عروسش کردن اینم‌نتیجشه

نه خب رک‌میگه به داداشم علاقه نداره منم حق میدم وقتی علاقه نداره نتونه ارامش برای مردش فراهم کنه میگ ...

خب چرا با مردي كه دوسش نداشت ازدواج كرد

چرا هم خودشو هم داداشتو وبچه ها رو عذاب ميده

بخدا اين يه روز بد ميبينه

بچه كه نبوده و اجبار نكردن كه به داداشت بگه بله. يه زن كامل بوده...