2777
2789
عنوان

بنظرتون‌چی میتونی به یه مردبگی که

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 49 پست
بله دیگه بعد از اجرا شدن دادگاه که اومد اونجا مثل بلبل میشه ، اون فکر نمیکنه به اجرا بره اگه بره خود ...

خب طبق اینی که گفتم

باخودش میگه ولش تهش ماهی ۱۰ ۱۵ میدم

ولی برای جزوندنش طلاق نمیدمش تا رنگ موهاش مثل دندوناش بشه

بخداتاآخرعمرازدواج نمیکنم

ولی من خیلی رویا وآرزودارم

بالاخره یه سفرکوچیکم بخوام برم بعدهاخارج ازکشور نمیشه.

میکاپ آرتیست مشهد_mua

کارش آزادهمن شنیدم ودیدم که مهریه روقسط بندی میکنن،ماهی ۱۰ ۱۵ تومنکه انگارمیشه سالی یک سکه

بله میشه چون اعسار میزنه البته اگه دارایی و پول نداشته باشه

اگه پول داشته باشه باید همه را بده یا حداقل اقساطش تو ماه خیلی بیشتر میشه.

ولی کلا هیچی نداشته باشه سالی یک سکه میوفته

دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه نبخش اگه یچیزی میده باهاش توافق کن البته اگه بد ذات باشه اذیتت میکنه احتمالا کفش اهنی بپوش ک ...

مهریه رومیده

طلاق نمیده

میکاپ آرتیست مشهد_mua

خب طبق اینی که گفتمباخودش میگه ولش تهش ماهی ۱۰ ۱۵ میدمولی برای جزوندنش طلاق نمیدمش تا رنگ موهاش مثل ...

برو دنبال زندگی خودت حالا خارج رو بیخیال شو تو ایران برو مستقل شو شاغل شو پیشرفت کن

اونم بزار همونجوری بمونه ماهی هم بهت باید یه پولی بده

طلاقو میخای چیکار بزار اونم موهاش سفید شه

بله میشه چون اعسار میزنه البته اگه دارایی و پول نداشته باشهاگه پول داشته باشه باید همه را بده یا حدا ...

حالابحث من این نیست که چقدمیخوادبده و...

میترسم جوونیم بره و واقعاطلاق نده

میکاپ آرتیست مشهد_mua

برو دنبال زندگی خودت حالا خارج رو بیخیال شو تو ایران برو مستقل شو شاغل شو پیشرفت کناونم بزار همونجور ...

خب به مردها بعدنهایت یه سال

اجازه ازدواج مجددمیده دادگاه

واون زندگیشومیکنه🖤

میکاپ آرتیست مشهد_mua

برو دنبال زندگی خودت حالا خارج رو بیخیال شو تو ایران برو مستقل شو شاغل شو پیشرفت کناونم بزار همونجور ...

خب اگه یهو مرده عدم تمکین بگیره چی ؟یا خانم بخواد با یکی دیگه اشنا شه سریع میگن خیانت کرده حکمش اعدامه

خب به مردها بعدنهایت یه سالاجازه ازدواج مجددمیده دادگاهواون زندگیشومیکنه🖤

چه بهتر

اگه ازدواج مجدد بدون اجازه ی همسر اول باشه طلاق برای شما مقدور میشه میری دادسرا اثبات میکنی بدون اجازه شما ازدواج کرده حق طلاق رو قاضی به شما میده که بری دنبال زندگیت

خب اگه یهو مرده عدم تمکین بگیره چی ؟یا خانم بخواد با یکی دیگه اشنا شه سریع میگن خیانت کرده حکمش اعد ...

عدم تمکین نفقه رو ساقط میکنه فقط که فکر نکنم مبلغ خاصی هم باشه

اون دومی هم طنز بود گفتی

مهریه رومیدهطلاق نمیده

بیین پاسپورت داری و پاسپورتت مال قبل ازدواجه و مهلت داره هنوز؟؟

اگه زنی گرفتن پاسپورتش مال قبل ازدواجش باشه و اعتبار داشته باشه میتونه بدون اجازه شوهرش از کشور خارج شه

میتونی مهریه رو گرفتی سریع بری ترکیه

چه بهتر اگه ازدواج مجدد بدون اجازه ی همسر اول باشه طلاق برای شما مقدور میشه میری دادسرا اثبات میکنی ...

خب متاسفانه خوددادگاه بهش اجازه ازدواج مجدد رومیده

میکاپ آرتیست مشهد_mua

چه بهتر اگه ازدواج مجدد بدون اجازه ی همسر اول باشه طلاق برای شما مقدور میشه میری دادسرا اثبات میکنی ...

یعنی گاهی به سرم میزنه یه پولی بدم به یکی برن سربختش که تهدیدش کنن تابیادطلاقم بده

میکاپ آرتیست مشهد_mua