fzloa مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 عنوان بنظرتونچی میتونی به یه مردبگی که | مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 49 پست بتونی طلاقت روبگیری ازش؟؟درضمن مهریه ام نمیبخشم.اونهمه حمله کرده بهم وظلم کرده ومیگه نمیخوامت بیاتوافقی اگه توافقی نری آزارواذیتت میدم،اگه هم نیای خونه باشه نیا،ولی طلاقتم نمیدم میکاپ آرتیست مشهد_mua 1404/09/25 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 بله دیگه بعد از اجرا شدن دادگاه که اومد اونجا مثل بلبل میشه ، اون فکر نمیکنه به اجرا بره اگه بره خود ... خب طبق اینی که گفتمباخودش میگه ولش تهش ماهی ۱۰ ۱۵ میدمولی برای جزوندنش طلاق نمیدمش تا رنگ موهاش مثل دندوناش بشهبخداتاآخرعمرازدواج نمیکنمولی من خیلی رویا وآرزودارمبالاخره یه سفرکوچیکم بخوام برم بعدهاخارج ازکشور نمیشه. میکاپ آرتیست مشهد_mua
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1012 کارش آزادهمن شنیدم ودیدم که مهریه روقسط بندی میکنن،ماهی ۱۰ ۱۵ تومنکه انگارمیشه سالی یک سکه بله میشه چون اعسار میزنه البته اگه دارایی و پول نداشته باشهاگه پول داشته باشه باید همه را بده یا حداقل اقساطش تو ماه خیلی بیشتر میشه.ولی کلا هیچی نداشته باشه سالی یک سکه میوفته دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 نه دیگه نبخش اگه یچیزی میده باهاش توافق کن البته اگه بد ذات باشه اذیتت میکنه احتمالا کفش اهنی بپوش ک ... مهریه رومیدهطلاق نمیده میکاپ آرتیست مشهد_mua
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1012 خب طبق اینی که گفتمباخودش میگه ولش تهش ماهی ۱۰ ۱۵ میدمولی برای جزوندنش طلاق نمیدمش تا رنگ موهاش مثل ... برو دنبال زندگی خودت حالا خارج رو بیخیال شو تو ایران برو مستقل شو شاغل شو پیشرفت کناونم بزار همونجوری بمونه ماهی هم بهت باید یه پولی بدهطلاقو میخای چیکار بزار اونم موهاش سفید شه دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 بله میشه چون اعسار میزنه البته اگه دارایی و پول نداشته باشهاگه پول داشته باشه باید همه را بده یا حدا ... حالابحث من این نیست که چقدمیخوادبده و...میترسم جوونیم بره و واقعاطلاق نده میکاپ آرتیست مشهد_mua
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 برو دنبال زندگی خودت حالا خارج رو بیخیال شو تو ایران برو مستقل شو شاغل شو پیشرفت کناونم بزار همونجور ... خب به مردها بعدنهایت یه سالاجازه ازدواج مجددمیده دادگاهواون زندگیشومیکنه🖤 میکاپ آرتیست مشهد_mua
minayism عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2130 برو دنبال زندگی خودت حالا خارج رو بیخیال شو تو ایران برو مستقل شو شاغل شو پیشرفت کناونم بزار همونجور ... خب اگه یهو مرده عدم تمکین بگیره چی ؟یا خانم بخواد با یکی دیگه اشنا شه سریع میگن خیانت کرده حکمش اعدامه
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1012 خب به مردها بعدنهایت یه سالاجازه ازدواج مجددمیده دادگاهواون زندگیشومیکنه🖤 چه بهتر اگه ازدواج مجدد بدون اجازه ی همسر اول باشه طلاق برای شما مقدور میشه میری دادسرا اثبات میکنی بدون اجازه شما ازدواج کرده حق طلاق رو قاضی به شما میده که بری دنبال زندگیت دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1012 خب اگه یهو مرده عدم تمکین بگیره چی ؟یا خانم بخواد با یکی دیگه اشنا شه سریع میگن خیانت کرده حکمش اعد ... عدم تمکین نفقه رو ساقط میکنه فقط که فکر نکنم مبلغ خاصی هم باشهاون دومی هم طنز بود گفتی دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه
minayism عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 2130 مهریه رومیدهطلاق نمیده بیین پاسپورت داری و پاسپورتت مال قبل ازدواجه و مهلت داره هنوز؟؟اگه زنی گرفتن پاسپورتش مال قبل ازدواجش باشه و اعتبار داشته باشه میتونه بدون اجازه شوهرش از کشور خارج شهمیتونی مهریه رو گرفتی سریع بری ترکیه
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 چه بهتر اگه ازدواج مجدد بدون اجازه ی همسر اول باشه طلاق برای شما مقدور میشه میری دادسرا اثبات میکنی ... خب متاسفانه خوددادگاه بهش اجازه ازدواج مجدد رومیده میکاپ آرتیست مشهد_mua
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 بیین پاسپورت داری و پاسپورتت مال قبل ازدواجه و مهلت داره هنوز؟؟ مهلتش تموم شده میکاپ آرتیست مشهد_mua
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5700 چه بهتر اگه ازدواج مجدد بدون اجازه ی همسر اول باشه طلاق برای شما مقدور میشه میری دادسرا اثبات میکنی ... یعنی گاهی به سرم میزنه یه پولی بدم به یکی برن سربختش که تهدیدش کنن تابیادطلاقم بده میکاپ آرتیست مشهد_mua