2777
2789
عنوان

بنظرتون‌چی میتونی به یه مردبگی که

221 بازدید | 49 پست

بتونی طلاقت روبگیری ازش؟؟

درضمن مهریه ام نمیبخشم.

اونهمه حمله کرده بهم وظلم کرده ومیگه نمیخوامت بیاتوافقی اگه توافقی نری آزارواذیتت میدم،اگه هم نیای خونه باشه نیا،ولی طلاقتم نمیدم

میکاپ آرتیست مشهد_mua

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی سعی کن باهاش توافق کنی چون قانون ایران ضد زنه و مرد سالار شما کاری از دستت بر نمیاد

دوست من کتک میخورد رفت قاضی بهش گفته بود باید هفتاد تومن بدی وکیل بگیری تا بتونی پنجاه تومن دیه بگیری! ابنم گفته بود هفتاد بدم که پنجاه دیه بگیرم؟ قاضیه گفته بود عوضش دیگه نمیزنتت!!

خب خونش نروطلاق هم نگیرمهریه را به اجرا بزارمگه فوری میخای ازدواج بکنی که نیاز به طلاق داری؟

نه

کلانمیخوام دیگه ازدواج کنم

ولی میخوام برم سفرخارج ازایران

میکاپ آرتیست مشهد_mua

نهکلانمیخوام دیگه ازدواج کنمولی میخوام برم سفرخارج ازایران

فعلا مهریه را به اجرا بزار

اون خودش میاد برای توافق یه سکه هم ببخشی رضایت نامه ی خارج رو بهت میده

دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه

هیچی سعی کن باهاش توافق کنی چون قانون ایران ضد زنه و مرد سالار شما کاری از دستت بر نمیاددوست من کتک ...

خب توافقم نمیکنه میگه کامل ببخش

میکاپ آرتیست مشهد_mua

انشالله

بله دیگه بعد از اجرا شدن دادگاه که اومد اونجا مثل بلبل میشه ، اون فکر نمیکنه به اجرا بره اگه بره خودش برای حل کردن مشکلاتش میاد سمتت که توافق بکنید یا رضایتی نیاز داره به شما بده اگه حقوق بگیر باشه به مشکل میخوره

دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه

نه یکماه منوانداخت بیرون بعدسریع اومددنبالم که اتفاقانفقه نده

چه ربطی داره به بیرون انداختن یا ننداختن. یه پولیه ک هر ماه باید بزنه به حساب انگار، فکر کنم حتی برای نفقه گذشته هم حسابه

با یه وکیلی مشورت کن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بله دیگه بعد از اجرا شدن دادگاه که اومد اونجا مثل بلبل میشه ، اون فکر نمیکنه به اجرا بره اگه بره خود ...

کارش آزاده

من شنیدم ودیدم که مهریه روقسط بندی میکنن،ماهی ۱۰ ۱۵ تومن

که انگارمیشه سالی یک سکه

میکاپ آرتیست مشهد_mua