fzloa مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5727 عنوان بنظرتونچی میتونی به یه مردبگی که | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 49 پست بتونی طلاقت روبگیری ازش؟؟درضمن مهریه ام نمیبخشم.اونهمه حمله کرده بهم وظلم کرده ومیگه نمیخوامت بیاتوافقی اگه توافقی نری آزارواذیتت میدم،اگه هم نیای خونه باشه نیا،ولی طلاقتم نمیدم میکاپ آرتیست مشهد_mua 1404/09/25 | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5727 هیچی دارایی نداره؟ که بتونی مصادره بکنی؟ ماشین وخونه نهحساباشم خالی کرده میکاپ آرتیست مشهد_mua
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1012 خب مال من اعتبارنداره به حرفهای چرت پرت این گوش نده این اصلا سواد نداره یه گوشی دستش گرفته رفته تو گوگل جستجو کرده اینو همه بلدن ولی ایا تجربه ای در این زمینه داره قطعا ندارهبدون وجود برگه ی رضایت نامه حتی اگه پاسپورت هم داشته باشی خروج از کشور را نمیتونی دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه
fzloa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 5727 به حرفهای چرت پرت این گوش نده این اصلا سواد نداره یه گوشی دستش گرفته رفته تو گوگل جستجو کرده اینو هم ... آرهمن شنیده بودم که حتی اگه یبارشوهراجازه بده بریبازیه سری دیگه بخوای بری بازبایدبرگه رضایت بده میکاپ آرتیست مشهد_mua
کاربر_معمولی عضویت: 1404/07/04 تعداد پست: 1012 آرهمن شنیده بودم که حتی اگه یبارشوهراجازه بده بریبازیه سری دیگه بخوای بری بازبایدبرگه رضایت بده نه دیگه اینجوری هم نیست یه برگه رضایت هست و تمام دخترشیرازی ، مچ گیری من خیلی قویه