من پدر ومادرم از 4 سالگی من طلاق گرفتن من با خانواده پدریم زندگی میکردم مامانم منو با خودش نبرد من با عمم حیلی خوب بودم عمم مجرد بود من بیشترین ترس و از ازدواج پدر و مادرم و عمم داشتم هر هفته 1 بار مامانمو میدیدم وقتی میومدم یه جورایی هوایی بودم و دلم بوی مامانمو میخواست فامیل خیلی با چشماشون منو اذیت میکردن اونا با محبت کردن به بچه هاشون یه جورایی توی دل من نفرت میزاشتن نمیدونم چرا ولی وقتیم که مدرسه رفتم جوری تو ذهنم بود که نباید کسی میفهمید مادرم طلاق گرفته ولی از بچگی ارزوی اینو داشتم که کاش مامانم برگرده 😕
فقط یه خواهش اگر میخواید جدا شید باشه اشکال نداره اما بچه ها رو بعد از جدایی پستچی نکنین نامه رسون و پیغام رسون نکنین. اگر طرف مقابل پدرشه پیشه بچه پدرشو بد نام نکنین و سعی کنین بچتون رو هوایی نکنین هوایی منظورم اینه که بهش نگید به مامانت لگو برگرده یا به بایات بگو این کار مثل اینه که بچتون رو هل بدین تو دو ولی و ترس و اظطراب
لطفا به بچه هایی که پدر و مادشون جداشدن نگین بچه طلاق لقب گذاشتن واقعا کار زشتیه ما خودمون کلی نقص داریم ولی این درست نیست که از اون نقصا سوء استفاده بشه و تبدیل بشه به لقب بچه هایی که پدر و مادرشون جدا شدن صد برابر خودساخته ترن تا به بچه ای که با پدر و مادر بوده این بچه ها سعی میکنن خودشون رو رازی نگه دارن و نگاه شما باعث کینه اون بچه ها میشه
●بچه هایی که پدر و مادرشون جدا شدن نه نیاز به محبت دارن نه به دلسوزی فقط میخوان که شماها تو زندگیشون دخالت نکنین و به شما ها هیچ ربطی نداره که مادرش چرا طلاق گرفته یا مادرش اذیت میکره دعوا میکردن خواهشا نگید . بچه هایی که مادرپدرشون جدا شده از اون دعواهایی که شما هر روز داخل خونتون دارین ندارن قهر ماور ندارن اونا خیلی خوشبخت ترن
●و مسئله ی دیگه وقتی شخص مورد نظر شما به هر دلیلی پدر و مادرش جدا شده شما نباید بگید نه گزینه خوبی نیست اتفاقا بر عکس ما هممون خودساخته ایم و سعی میکنیم مثل پدر و مادرمون نباشیم انتخاب درست کنیم زندگیمون رو حفظ کنیم و اتفاقای اونا رو تکرار نکنیم.
واقع بینانه تر به زندگی نگاه کنیم😊