2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

11680 بازدید | 17 پست

آقا یکم از بچه های طلاق بگیم. من خودم بچه طلاقم. شاید عجیب باشه ولی من واقعا راضیم. به نظرم پدر و مادرم کار خوبی کردن که از هم جدا شدن. تحمل داد و بیداد و جیغ و کتک دیگه سخت شده بود. از وقتی یادم میاد همین آش بود و همین کاسه. دلیل جدا شدن پدر و مادرم رو هنوز که هنوزه نمیدونم. اصلا هم نمیخوام بدونم. ولی هر چی که بود مهم این بود که بالاخره از جنگ و دعوا خلاص شدم. همه مون خلاص شدیم. نمیگم اصلا روم تاثیری نداشته. اتفاقا داشته خیلیم داشته. مثلا از رفتار های عشقولانه ی پدر مادر دوستام تعجب میکردم. یا همیشه دلم میخواست با بابام برم پارک ولی وقتی بود یا مشغول جر و بحث بود یا مشغول کار بود وقتی هم که از مامانم جدا شد و از پیشمون رفت خیلی خیلی کمتر میدیدمش. تا یه خرده بزرگتر شدم و جریان حضانت فرزند رو فهمیدم چی به چی هست. خیلی ناراحت شدم که پدرم حضانت منو داد به مامانم یه جورایی حس میکردم انگار منو نمیخواد ولی کم کم احساسم نسبت بهش تغییر کرد و بهتر شد. و اما داستانی که سر ازدواجم داشتم خودش یه کتاب میشه. من و شوهرم ملقب به حضرت یار با هم تو یه دانشگاه بودیم و اون سه سال از من بزرگتره. خلاصه قرار شد بیان خواستگاری و منم از شدت استرس مثل بید میلرزیدم (میگن اینجور مواقع داشتن یه خواهر خیلی خوبه ولی من تک فرزندم 😐) و وقتی فهمیدم بابام راضی نشده بیاد هنگ کردم. اخه چجوری میشه یه پدری فقط به خاطر اینکه دوازده سال پیش از زنش جدا شده و نمیخواد اونو ببینه مجلس خواستگاری دخترش نیاد؟!؟!؟!😐😐😐 حالا همه اینا به کنار تیکه هایی که بهم مینداختن خیلی داعون میکرد. پدر و مادر حضرت یار مخالف این ازدواج بودن میگفتن این دختر پدر و مادرش جدا شدن نمیدونه خوشبختی چیه نمیدونه محبت و عشق چیه ممکنه پسرمون رو بدبحت کنه از همه بدتر هم این بود که فامیل های من هم طرف منو نمیگرفتن و همین حرفا رو میزدن 😐😐😐😐😐😐😐 خلاصه به یه بدبختی با هم ازدواج کردیم  و بچه دار شدیم و داریم مثل بچه آدم زندگیمونو میکنیم. من نمیدونم واقعا چرا بعضیا فکر میکنن اگر کسی پدر و مادرش طلاق بگیرن اون دیگه هیچ وقت خوشبخت نمیشه 😕😕😑😑

در کل این همه حرف زدم که بگم ممکنه طلاق ادمو اذیت کنه ولی فاجعه نیست. به نظرم فاجعه اینه که آدم با کسی زندگی که نه علاقه ای بهش داره و نه احساسی. فقط دعواست و خراب شدن روح و روان بچه ها. البته این نظر من بود😊😊

انشالله همیشه به خوبی وخوشی زندگی کنی وخوشبخت بشی گلم😘

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

بالاخره این مردم رونمیشه کاری کرد حرفاشون همیشه تلخه

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم تو آشناهای نزدیکمون داشتیم ولی اینقدر این دختر موفق شده که هیچکس باورش نمیشه واسه خاستگاری و ازدواجشم مشکلی نداشت راحت پذیرفتن حتی به خاطر اون تجربه بدش توی حضانت و طلاق پدر مادرش همسرش و خانواده همسرش حق طلاق و حضانت بچرو هم بهش دادن که خیالش از همه بابت راحت باشه

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

من نزدیکترینم بچه طلاقه ویه عالمه خوشبخت حتی ازمن بیشتر،خداروشکر

خب ببین درسته طلاق بعضی موقع ها راه درستیه ولی تو بیشتر مواقع خیلی راههای دیگه هست که میتونن انتخاب کنن زندگیشونو درست کنن ولی اینکارو نمیکنن چون خودخواها میگن فقط طلاق اصلاهم به فکر آسیب روحی که به بچه میزنن نیستن مخصوصا الان که بچه ها همه تک فرزندن خیلی خیلی آسیبش جدیتره رو آینده بچه ها تاثیر میزاره...

چه کسی حال مرا غیر (خدا) خوب کند...                            

بعضی از بچها هستن که الان خیلی خوشبختن ولی بعضیا این موضوع تاثیر منفی گذاشته روشون مخصوصا پسرا بیشتر پرخاشگر وعصبی میشن به خاطر همین فکرمیکنن بچهای طلاق نمیتونن خوشبخت باشن چون فکرمیکنن کمبود دارن 

این مسئله رو دخترا نتیجش میشه اینکه انقدر خوشبخت باشه که زندگیش به طلاق نکشه 

ولی بعضی از پسرا اینطوری نیستن کاملا برعکس میشه این موضوع

بعضی از بچها هستن که الان خیلی خوشبختن ولی بعضیا این موضوع تاثیر منفی گذاشته روشون مخصوصا پسرا بیشتر ...

منم موافقم ،،،دخترای طلاق روخیلی دیدم خوشبخت ترازپسرای طلاق باشن

خب ببین درسته طلاق بعضی موقع ها راه درستیه ولی تو بیشتر مواقع خیلی راههای دیگه هست که میتونن انتخاب ...

بله حرفتون کاملا درسته. اگه بشه مشکلی حل بشه دیگه برا چی طلاق؟!؟

بله حرفتون کاملا درسته. اگه بشه مشکلی حل بشه دیگه برا چی طلاق؟!؟

خب میدونی اینطوری خیلی میبینم دوروبرم زنوشوهرای الان خیلی خودخواها توزندگیشون فقط منم منم میکنن درحالی که زندگی مشترک فقط باید ما باشه نه من....به خاطر همین حاضر نبستن که اخلاقای بدشونو درست کنن غرورشونو کم کنن فداکاری کنن یکم حاظر نیستن هیچ کاری کنن بااین شرایط خیلی زودم بچه دار میشن بعد بچه مشکلاتشون بیشتر میشه به جای راه حل پیدا کردن صورت مسئله رو پاک میکنن میگن فقط طلاق.... این وسطم بچه میمونه با دوتا ادم خودخواه 

من پدر ومادرم از 4 سالگی من طلاق گرفتن من با خانواده پدریم زندگی میکردم مامانم منو با خودش نبرد من با عمم حیلی خوب بودم عمم مجرد بود من بیشترین ترس و از ازدواج پدر و مادرم و عمم داشتم هر هفته 1 بار مامانمو میدیدم وقتی میومدم یه جورایی هوایی بودم و دلم بوی مامانمو میخواست فامیل خیلی با چشماشون منو اذیت میکردن اونا با محبت کردن به بچه هاشون یه جورایی توی دل من نفرت میزاشتن نمیدونم چرا ولی وقتیم که مدرسه رفتم جوری تو ذهنم بود که نباید کسی میفهمید مادرم طلاق گرفته ولی از بچگی ارزوی اینو داشتم که کاش مامانم برگرده 😕 

فقط یه خواهش اگر میخواید جدا شید باشه اشکال نداره اما بچه ها رو بعد از جدایی پستچی نکنین نامه رسون و پیغام رسون نکنین. اگر طرف مقابل پدرشه پیشه بچه پدرشو بد نام نکنین و سعی کنین بچتون رو هوایی نکنین هوایی منظورم اینه که بهش نگید به مامانت لگو برگرده یا به بایات بگو این کار مثل اینه که بچتون رو هل بدین تو دو ولی و ترس و اظطراب 

لطفا به بچه هایی که پدر و مادشون جداشدن نگین بچه طلاق لقب گذاشتن واقعا کار زشتیه ما خودمون کلی نقص داریم ولی این درست نیست که از اون نقصا سوء استفاده بشه و  تبدیل بشه به لقب بچه هایی که پدر و مادرشون جدا شدن صد برابر خودساخته ترن تا به بچه ای که با پدر و مادر بوده این بچه ها سعی میکنن خودشون رو رازی نگه دارن و نگاه شما باعث کینه اون بچه ها میشه 

●بچه هایی که پدر و مادرشون جدا شدن نه نیاز به محبت دارن نه به دلسوزی فقط میخوان که شماها تو زندگیشون دخالت نکنین و به شما ها هیچ ربطی نداره که مادرش چرا طلاق گرفته یا مادرش اذیت میکره دعوا میکردن خواهشا نگید .  بچه هایی که مادرپدرشون جدا شده از اون دعواهایی که شما هر روز داخل خونتون  دارین ندارن قهر ماور ندارن اونا خیلی خوشبخت ترن 

●و مسئله ی دیگه وقتی  شخص مورد نظر شما به هر دلیلی پدر و مادرش جدا شده شما نباید بگید نه گزینه خوبی نیست اتفاقا بر عکس ما هممون خودساخته ایم و سعی میکنیم مثل پدر و مادرمون نباشیم انتخاب درست کنیم زندگیمون رو حفظ کنیم و اتفاقای اونا رو تکرار نکنیم.

واقع بینانه تر به زندگی نگاه کنیم😊