2777
2789
عنوان

ریشه‌ی خر بودن من از چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
روانی کسی هست که این همه خوبی رو نبینه اگه از من میشنوی بلاکش کن و دیدیش نگاشم نکن انگار نه انگار وج ...

مرسی که میفهمی نمیدونی چقدر حس بدیه حس ارزشمندیشو آدم نه از سر بدجنسی از سر خوبیهاش به دیگران از دست بده

بلاک که نمیتونم ولی سعی میکنم تلفنشو جواب ندم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که میفهمی نمیدونی چقدر حس بدیه حس ارزشمندیشو آدم نه از سر بدجنسی از سر خوبیهاش به دیگران از دست ...

چرا بلاک نمیتونی میخواد نون و آبت و قطع کنه مگه

این ادم سم خالص زندگیه تو

اما همه رو به یه چوب نزن

این ادم باعث میشه تو به همه بدبین بشی اما اونقدر ادم خوب تو دنیا هست

چرا بلاک نمیتونی میخواد نون و آبت و قطع کنه مگهاین ادم سم خالص زندگیه تو اما همه رو به یه چوب نزن ای ...

کاملا حرفات درسته عزیزم خط به خط مو به مو

اتفاقا خودش متوجه شد بعد آخرین دیدارمون دیگه خیالم راحت شد لیاقت نداشتهش ثابت شده گذاشتمش کنار که ترسش گرفت و من دلم سوخت وقتی زنگ زد هیچکس نبود دوباره کمکش کردم ولی ولی

چون آخرین بار با غلظت باهاش با مهربانی تا کردم شوک میشه بلاکش کنم

بیواکنشی بهتره به نظرم

از این ناراحتم چرا هیچوقت ارزش منو نفهمید انتظار احترام نداشتم چرا انقدر بیاحترامی!؟ باور آدم خراب میشه

کاملا حرفات درسته عزیزم خط به خط مو به مو اتفاقا خودش متوجه شد بعد آخرین دیدارمون دیگه خیالم راحت شد ...

ببین تو منجی بقیه یا پیامبر خدا نیستی که هر کس هر وقت حالش بد شد بیاد سراغت

تو هم یه آدمی مثل بقیه

یادت نره تو منجی نیستی

و پیامبر خدا هم اینقدر بی توقع بی بقیه خوبی نمیکرد

اینقدر خودتو خورد نکن هیچکس از خورد کردن خودش چیزی عایدش نشده الا اینکه باور کنه واقعا اون جیزایی هس ...

چقدر دلی حرف میزنی جالبه من میدونم حرفات درسته بارها بهم گفتن ولی از ریشه و ناخودآگاه ...

ولی این بار عهد کردم با خودم کمرنگ و دور بمونم برای حفاظت از خودم

نمیدونم دوباره نیاز به راهنمایی داشت یعنی وقتی میدونم و میدونم جز من کسی نیست بهش بگه ولش کنم؟ باور کن باز میگم به فهم و شعورش رفتار نکنم راهنمایی خشک کنم نذارم یه کلمه اضافه حرف بزنه فقط

خب دیگه وقتش نیست دیدگاهتو به زندکی عوض کنی ؟این همه از رفتارای خودت و دیگران کشیدی بست نیست

😔نمیدونم چطور درستش کنم طرف طناب دار منو داره میبافه تازه پشتم هم نه جلو روم من باز شک میکنم و میگم شاید شرایطش خوب نیست من اگه شمرم بود باز عین منگلا رحم میکنم مریض شدم تعادل ندارم