2777
2789
عنوان

ریشه‌ی خر بودن من از چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی و حرفای به جات درددل کردم حس میکنم لااقل سبک شدم وقتی که گذاشتی برام ...

خواهش میکنم

من فقط وظیفه ام بود به عنوان یه هم نوع

امیدوارم واقعا دیگه محلش ندی و بگردی دنبال ادم درست زندگیت

تو مهربونی و آدم خوبی هستی مطمئن باش خدا در این دنیا حتما آدمی رو سره راهت قرار میده که لایق تو باشه

فقط خودت الان باید خودت و از این احساس اشتباه و آدم اشتباه نجات بدی

اگه میتونی با یه روان شناس صحبت کن نه به دلیل مشگل خودت خدایی نکرده بلکه به دلیل اینکه چرا به همچین ...

اتفاقا تو فکرشم چون واقعا زندگی پیش خودم برام امن نیست اینجوری پیش بره

ولی به کرات دیدم درایی به روم باز شده که حیرت میکردی میدیدی نمیدونم به خاطر این بذل و بخششهای بیدریغه یا چی

و واقعه اونم از این همه شانس من در تحیره و باعث حسادتش میشه نمیدونم چرا آدم نمیشه شایدم نه قطعا جفتمون به پست هم خوردیم که تکون بخوریم

میرم حتما تراپی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم من فقط وظیفه ام بود به عنوان یه هم نوع امیدوارم واقعا دیگه محلش ندی و بگردی دنبال ادم در ...

ممنونم عزیزدلم

بیش از این پیامها رو ادامه نمیدم

خیلی لطف کردی عزیزم محبت کردی 💖

اخ آخ که هنوزم حرفات همونه :/

نه باور کن دیگه برای این آدم هیچ قدمی برنمیدارم هیچ توجیهی نیست

ولی اون اتفاقایی هم که گفتم عین واقعیت بود نه توجیهی برای ادامهی رفتارم با این آدم در آینده

دیگه تمام شد