2777
2789
عنوان

ریشه‌ی خر بودن من از چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
چقدر دلی حرف میزنی جالبه من میدونم حرفات درسته بارها بهم گفتن ولی از ریشه و ناخودآگاه ...ولی این بار ...

ببین راحت بگم به درک

به درک که نیاز به کمک داره

مشکل گشا ابلفضل

تو چه کاره ای

۳۲ سال عمره خودت و تباه کردی که آیا اون مشکلاتش حل بشه یا ته

خب نشه مگه اون بابت حالی که الان به تو داده عین خیالش هست؟

وای خداااااااا فک کردم سنت کمه نکن با خودت این کارو حیفه به قران عمرت داره پای ادم های اشتباه تباه م ...

آره عزیزم خرس گندهم

اصلا به آدما نزدیک نمیشم میترسم ازدواج کنم موشترین آدما پیش من هار میشن دور از جون سر همین از ترسم تنهایی رو انتخاب کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😔نمیدونم چطور درستش کنم طرف طناب دار منو داره میبافه تازه پشتم هم نه جلو روم من باز شک میکنم و میگم ...

بزار وقتی دارت زد و نفس های آخرت و زدی اون موقع میفهمی چی به چیه

آدم قحط که نیومده ول کن ول کننننننننن این بشر و

آره عزیزم خرس گندهم اصلا به آدما نزدیک نمیشم میترسم ازدواج کنم موشترین آدما پیش من هار میشن دور از ج ...

عزیزم با خودت و درست کنی

کسی که بقیه یه بار دوبار ازش سواستفاده کردن ساده اس

تو خودت داری انتخاب میکنی دیگه مگه میشه

که این همه اخلاق بد ببینی و بازم کنار بیای

این ادم باعث شده از ازدواجم بررسی لعنتییی

ظاهرا اعتماد به نفس شمام پایینه که با همچین آدم انرژی منفی و بدخواهی ارتباطتون رو ادامه میدید! تو سک ...

نمیدونم ممکنه

با خودم همین تصمیم رو گرفتم و خودشم فهمید آخرین باره ولی نتونستم وقتی دوباره زنگ زد و تنها بود هیچکس نبود راهنمایی کنه وقتی من میتونستم و راهشو بلد بودم بهش نگم

اونم همینو میخواد بدون قدردانی هیچوقت تشکر هم نکرد فقط میپرسه میدونه جواب میدم حتی با سردی اونم هدفش کار خودشه مهم نیست من ناراحت شدم

نمیدونم ممکنه با خودم همین تصمیم رو گرفتم و خودشم فهمید آخرین باره ولی نتونستم وقتی دوباره زنگ زد و ...

میترسین از تنهایی بنظرم برا همین باج میدین اونم فهمیده و داره سواستفاده میکنه

کاربر مرد

ببین تو منجی بقیه یا پیامبر خدا نیستی که هر کس هر وقت حالش بد شد بیاد سراغت تو هم یه آدمی مثل بقیه ی ...

🤍 آسیب دیدم انگار به نوعی نفهمی دچارم

تلفن رو قطع کردم به خاطر اون حجم از ذوق و شوق کمکی که کردم درحالیکه باید سرد فقط جواب میدادم و تمام کلی با آب و تاب راهنمایی کردم بعد قطع کردن تلفن دو تا ضربهی محکم ناخودآگاه تو سر و صورتم زدم که احمق چرا چرا

من دیگه نمیدونم کلی باهات حرف زدم

اما همچنان حرف حرف خودته

آخرین نصیحتم

خودت و نجات بده

بلاکش کن و دیگه حتی نگاهشم نکن اون موقع میبینی که هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده

رو خودت کار کن

دنیا پر گرگه و جایی برای آدم هایی ساده ای مثل تو نیست

تو تو این جماعت اگه خودت و درست نکنی خورد میشی بارها میشکنی

برو خدات و شکر کن گیره ادم های بدتر از این نیوفتادی

فقط امیدوارم تلاش کنی و خودت و درست کنی

ببین راحت بگم به درک به درک که نیاز به کمک داره مشکل گشا ابلفضل تو چه کاره ای ۳۲ سال عمره خودت و تبا ...

نه خیالش که نیست به کنار زخم چرا زدی

به کی میگی روانی

منو داری میگی یا اون طرف رو

به بهانهی اون من زخم من چرا حمله کردی بعد میگم شاید واقعا با اون بوده من قبلا بهش گفته بودم افسردگی دارم خودم حساس شدم تمام کاراش بعد اتمام سرویسدهی قطار میشه جلو روم

میترسین از تنهایی بنظرم برا همین باج میدین اونم فهمیده و داره سواستفاده میکنه

از تنهایی نه ولی ته دلم مثل هر آدمی که نیاز به تعامل داره دلم میخواست یه دوست واقعی داشتم هی فرصت دادم

نه خیالش که نیست به کنار زخم چرا زدی به کی میگی روانی منو داری میگی یا اون طرف رو به بهانهی اون من ز ...

اگه میتونی با یه روان شناس صحبت کن نه به دلیل مشگل خودت خدایی نکرده بلکه به دلیل اینکه

چرا به همچین ادمی بها دادی

من دیگه نمیدونم کلی باهات حرف زدم اما همچنان حرف حرف خودته آخرین نصیحتم خودت و نجات بده بلاکش کن و د ...

ممنونم عزیزم از وقتی که گذاشتی و حرفای به جات درددل کردم حس میکنم لااقل سبک شدم

وقتی که گذاشتی برام ارزشمنده و منم دیگه جوابشو نمیدم

داری میگی دوست واقعی ولی تو الان یه دشمن تمام عیار داری اولیش خودت دومیش اون

دنیای کثیفی شده خیلی زندگی برای آدمهایی مثل من سخت شده واقعا حرفات درسته عزیزم