2777
2789

تو خونه ای که نر خونه با وجود حاملگیت و مریضیت بیاد سر هیچی کتکت بزنه بزنه تموم سرت رو خونی و مالی کنه....که سه شب از درد نتونی بخوابی از بی کسی ندونی به کی پناه ببری... خون سرت ریخته باشه کف آشپزخونه شما جای من بودید دستتون بر کاری میرفت که با حقارت کامل بیام خونه رو خونی که بی دلیل ریخته شده ازم رو تمیز کنم 😔بگید به کی پناه ببرم من هیچکسو ندارم

دلم میخواد این بچه ی بی گناه توی شکممو سقط کنم تا مثل من عذاب نکشه

الهی بمیرم چ شرایط سختیه.. تو خانواده شوهرت ی ادم درست حسابی نیس بهش بگی چ بلایی سرت اورده این وحشی؟ نمیتونی از کسی کمک بگیری؟

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

الهی بمیرم چ شرایط سختیه.. تو خانواده شوهرت ی ادم درست حسابی نیس بهش بگی چ بلایی سرت اورده این وحشی؟ ...

نه همشون یکی از یکی بدتر 😔 کاش یکیو داشتم

دلم میخواد بزارم برم یجایی که هیشکی نفهمه

توی شهرمون یجایی هست برای زنان بد سرپرست دلم میخواد برم اونجا تا جونم در امان باشه

هروقت توی آینه به موهایی که ازم کنده نگاه میکنم جای خالیشون دلمو آتیش میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم چ شرایط سختیه.. تو خانواده شوهرت ی ادم درست حسابی نیس بهش بگی چ بلایی سرت اورده این وحشی؟ ...

پدرمم خودش درگیر یک موضوعی شده اونم نیست اصلا اینجا ... نمیدونم به کی پناه ببرم واقعا

نه همشون یکی از یکی بدتر 😔 کاش یکیو داشتم دلم میخواد بزارم برم یجایی که هیشکی نفهمه توی شهرمون یجای ...

ب نظرم برو واقعا این ادم وحشیه علاوه بر خودت بچتم بدبخت میکنه .. شده برو پیش پلیس برو پزشکی قانونی خودتو نشون بده

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بمیرم الهی منم کتک زده 😔😔 از صب ب زور کارامو کردم

بمیرم برات 💔من نمیتونم اصلا کاری بکنم بدم میاد از خونه انگار در و دیوارش دارن میخورن منو کلی مو ازم کنده توی آینه نگاه میکنم دلم آتیش میگیره

نه همشون یکی از یکی بدتر 😔 کاش یکیو داشتم دلم میخواد بزارم برم یجایی که هیشکی نفهمه توی شهرمون یجای ...

دختر چرا موندی تو اون خونه 🙄برو همونجایی که گفتی ، خونواده خودن چی نمیتونی بری پیششون؟

شوهرت معتاده ؟ چشه که کتک میزنه بی دلیل؟

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
آره ب شدت آدم روانی و مریضی هست

من جات بودم میرفتم پزشک قانونی بعدم میرفتم جای زنان بدسرپرست اونجا میموندم حداقل جونم درامان باشه

اگه قبلش مدرک جمع کنی حتی حضانت بچت هم با خودته خودت بچه تو بزرگ میکنی در امنیت کامل و آرامش

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕