2777
2789
عنوان

شما باشید دیگه تو همچین خونه ای دستتون به کاری می‌ره 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 53 پست
منم تو فکر سقطم ... ولی پول داروشو ندارم از کی بگیرم خدایا خیلی گرونه قرصش

قرض کن از یکی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطت خیلی شبیه ممنه شوهرمنم دقیقا خسیسه و بددل ... متاسفم ولی آدم ظالم همیشه سالمه خودمون باید یک ...

اسی

من دلم آلوچه تررررررررررش میخواد😭😭😭

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم تو فکر سقطم ... ولی پول داروشو ندارم از کی بگیرم خدایا خیلی گرونه قرصش

آخی

گناه داره بچت....

نکشش اسی

با خودت ببر بزرگش کن

ولی نکشش گناه داره 🥲

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آره واقعا مجبورم چاره ای نیست باید از یکی قرض کنم ... تا این بچه گرفتار این زندگی نکبت من نشه

عزیزم این چه حرفیه میزنی مگه تو قاتلی؟یا خدایی که مقدر کردی بچت باید بمیره ؟چاره کارت ازبین بردن بچت نیست اگه نمیتونی این حیوون وحشی رو عوض کنی و نمیتونی تحملشم کنی که واقعا سخته جداشو ولی قتل نکن یه عمر عذاب وجدان ولت نمیکنه

همون بچه بزرگ شد نمیگه چرا منو به این دنیا اوردی ؟

نه نمیگه چرا بگه اگه تربیت درستی داشته باشه

اگه آرامش داشته باشه چرا بگه همچین چیزیو

اگه مادرش رابطش باهاش خوب باشه اتفاقا خیلیم

خوشحال میشه که بخاطر مادرش تونسته از ابن همه

لذت دنیوی استفاده کنه و بهره ببره

همون بچه بزرگ شد نمیگه چرا منو به این دنیا اوردی ؟

نه نمیگه اگه عقل داشته باشه اگه از طرف مادر محبت ببینه خواهشاً کسی رو به قتل نفس تشویق نکنین مگه الکیه از جون یه آدم حرف میزنیم اگه جونش یه دنیا باشه که باصدتا قرص و آمپولم چیزیش نمیشه ولی عذاب وجدانش یه عمر دست از سر مادر برنمیداره

نه نمیگه اگه عقل داشته باشه اگه از طرف مادر محبت ببینه خواهشاً کسی رو به قتل نفس تشویق نکنین مگه الک ...

جون کی دقیقا اصلا به این دنیا نیومده اتفاقا سقط کن همون دوتا بچه ایم که داری بسه برو تاپیکام این خانمو نگاه کن چقدر زندگیش بده آخه باز یکی دیگه روهم بدبخت کنه

نه نمیگه چرا بگه اگه تربیت درستی داشته باشه اگه آرامش داشته باشه چرا بگه همچین چیزیو اگه مادرش رابطش ...

من نمیدونم تصمیم دست خودشه

ولی چجوری با این وضعیت میتونه آرامش داشته باشه

حاملگی دوران خیلی مهمیه که روی جنین تاثیر میزاره این مادر همین الان هم جنینش کلی رنج حس کرده دو روز دیگه این کودک هم پرخاشگر و زود رنج میشه