2777
2789
عنوان

مامان بچه مدرسه ای داربیا

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 81 پست

۷ و ربع بیدارش میکنی دیره باید حداقل نیم ساعت زودتر بیدارش کنی خوابش بپره..تو خودت جایی بخوای بری صبح زود بخوابی بیدارشی همون لحظه پاشی بری خیلی کسلی ..نیم ساعت طول میکشه ادم خوابش بپره

اینجور مواقع روش من کمی با شما متفاوتهمثلا در مورد کاپشن، تقریبا تمام بچهها مقاومت میکنن.پس من هم گی ...

آفرین. درسته

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس گرم براش چی بگیرم انقدرزرزر نکنه! واقعا اعصابموخردکرده.

از خودش بپرس. پسر منم همش استقامت میکرد هر صبح جنگ داشتم و بهش گفتم چه لباسی باشه میموشی گفت یکسایز از@خودم بزرگتر باشه و طرح ماینکرفت باشه. با خودش رفتیم همینو خریدیم . لباس تو تنش زار نیزنه ولی میپوشه میره

زودبخابه دیربخابه اوصاع همینه

زود از نظر شما ساعت چنده ؟ بچه من پیش دبستانی اینجور بود ۸ شب میخوابوندمش که صبح حتی یه ذره هم خوابش،نیاد .

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مدرسه پسر منم ۵دقیقه با خونمون فاصله داره ولی من ۶ونیم بیدارش میکنم اینجوری راحت وقت داره مسواک بزنه لباس بپوشه وقتی هم داره صبحونه میخوره کارتون میبینه و سرحال ساعت ۷و۲۰دقیقه میره مدرسه....شما خواب شب رو تنظیم کن صبح هم زودتر بیدارش کن که خواب بپره از سرش

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در مورد خوراکی، بچههام خودشون اماده میکنن

اگر خودشون نتونن سیب رو برش بزنن، از من میخوان براشون انجام بدم.

سال اول دبستان هم خودشون اماده میکردن.

نهایت نهایت اینه که دوسه روز گرسنه میمونه

روز بعد یادش میمونه که حتما امادهکنه

یا مجبور میشه از دوستاش بگیره کهگرسنه نمونه، بعد که اومد تعریف کرد، بگو فردا شما خوراکی ببر به دوستاتم بده. اینجوری کم کم راه میفته.

میتونین باهم برین ظرف غذای کوچیک بگیرین براش، که بذاره تو اونا.

من از غریزه واقعا استفاده میکنم. گرسنگی هم مثل احساس سرما، غریزی هست.

اینجور مواقع روش من کمی با شما متفاوتهمثلا در مورد کاپشن، تقریبا تمام بچهها مقاومت میکنن.پس من هم گی ...

ی روز لباس نپوش ندم فرستادمش توراهرو خدش گفت مامان کاپشنمو بده. بعدم میزاشون جامی اشون انقدکوچولوعه کاپشن جانمیشه توکلاسشون جالباسی ندارن پلاستیکم میدم این زورش میاد بزاره توش میگه سخته

ن بابا مدرسه سرکوچمونه. من 7وربع بیدارش میکنم لباس بپوشه بره ازین ب بعد میخام 6ونیم بیدارش کنم آدم ب ...

من برا بچه هام هودی میپوشم که مدرسه هم تنشون باشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
در مورد خوراکی، بچههام خودشون اماده میکنناگر خودشون نتونن سیب رو برش بزنن، از من میخوان براشون انجام ...

وای چه کاریه یهو میبینی بچه هم آماده نمیکنه میشه همین هم کلاسی دختر من که همه ی خوراکی هاشو میخوره

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
زود از نظر شما ساعت چنده ؟ بچه من پیش دبستانی اینجور بود ۸ شب میخوابوندمش که صبح حتی یه ذره هم خوابش ...

9 شب نمیخابن باباشون ک باشه بدتر. باداداشش تازه ساعت 10یادشون میفته بازی کنن.

9 شب نمیخابن باباشون ک باشه بدتر. باداداشش تازه ساعت 10یادشون میفته بازی کنن.

تو باید مدیریت کنی ۹ببریشون تو جا

براشون قصه بگو یا فیلم تو گوشی بذار ببینن تا بخوابن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

در مورد صبحانه که نوشتید.

احتمالا کلا اهل صبحانه نیست.

اصرار بر اینکه حتما صبحانه بخوره، کمکی به شما و ایشون نمیکنه.

در مورد سر و صدا

واقعا کوچیکه برای اینکه بهش بگیم آروم و بی سر و صدا کارات رو انجام بده. همونطور که میبینید خیلی از بزرگترها هم نمیتونن بی سر و صدا کارا رو انجام بدن.

اما میتونین ذهنش رو اماده کنین که شب قبل وسایلش رو اماده کنه و صبح سریع تر و کم صدا تر اماده بشه.

ضمن اینکه شاید حسودیش هم بشه که اون یکی نی نی خوابه

ایشون باید بیدار بشه بره مدرسه...