2777
2789
عنوان

مامان بچه مدرسه ای داربیا

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پسرم ۸ونیم میخوابه صبح ۶ونیم بیدار میشه کلاس دومه پیش دبستانی و کلاس اول هم همین بود...البته منم آدم سخت گیری نیستم هر از گاهی که صبح بگه حوصله ندارم میگم نرو. امسال هنوز اینجوری پیش نیومد

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم پیش دبستانی . اگه ساعت هفت شب شام بدم و هشت تا هشت و نیم بخوابه ساعت هفت صبح سرحال بیدار میشه اما اگه یک ساعت دیرتر بخوابونم واویلا بیچاره م میکنه من به ژیله بافت براش گرفتم زیر کاپشن میپوشونم خیلی دوست داره میگه مامان دستام ازاده

تا کلاس چهارم همینهپنجم یه کم بهتر میشهطبق تجربه من! خداییش ستمه بچه به این کوچیکی کله سحر پاشه بره ...

من بچم با مدرسه مشکل نداره ولی خودم آموزش غیر حضوری رو ترجیح میدم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط کار خودتو بکن و کوتاه نیا.

مبادا لباس گرمش رو تغییر بدی مثلا پالتو بخری چون کاپشن دوست نداره!

الان باید یاد بگیره دنیا قانون داره و ممکنه از بعضی قانونها خوشش نیاد. همینه! و باید با همین شرایط ادامه بده

یه چیزهای جزئی رو میتونی تغییر بدی. فرض کن میگه نون پنیر دوست ندارم ببرم. خب یه لقمه دیگه میدی. اما اگر باز پافشاری کرد که مثلا باید فقط فلان مدل شکلات رو ببرم، اینجام نباید کوتاه اومد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

اینجور مواقع روش من کمی با شما متفاوته

مثلا در مورد کاپشن، تقریبا تمام بچهها مقاومت میکنن.

پس من هم گیر نمیدم. یک سری چیزها هست که به طور غیرارادی در وجود ما هست. مثلا سردمون که بشه، ناخودآگاه میگردیم دنبال لباس گرم یا یک جای گرم.

اگر بخوام تذکر بدم، میگم دوستت ابریزش بینی داره ؟ طفلی احتمالا اذیت میشه، یه وقت بهش یه جوری نگاه نکنی ناراحت بشه. و یک مکالمه راه میندازم در این زمینه. یک جایی از مکالمه میگم کاش کاپشنش رو میپوشید، اینجوری زودتر خوب میشد.

ته تهش اینه که آبریزش بینی بگیره دیگه... بالاخره این بچهها هم باید تجربه کسب کنن و زندگی یاد بگیرن.

پسر من مثلا از پارسال که کلاس سوم بود متوجه شد وقتی خودش رو بپوشونه کمتر سردش میشه.