نه دختر من الان کلاس دومه رو این چیزا اصلا اذیت نمیکنه ولی رو مشق نوشتن و درس خوندنش چرا اذیتم میکنه،از بس بازیگوشی میکنه تا بهش نگم مشق نمینویسه اگه نگم بخون کلا یادش میره بچه مدرسه ای هست و باید درس بخونه
فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خوب عزیزم واضحه دیگه صبح بداخلاقه . بچه منم که کلاس هشتمه شب اگر یازده بخوابه صبح زیاد سرحال نیست ده میخوابه خوبه . یعنی همین یه ساعت انقدر موثره . کلاس اول بود هشت و نیم میرفت تو رختخواب نه دیگه خواب بود . شما و پدرش باید شرایطو فراهم کنید
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه دختر من الان کلاس دومه رو این چیزا اصلا اذیت نمیکنه ولی رو مشق نوشتن و درس خوندنش چرا اذیتم میکنه ...
براش قانون بذار .بچه ها به ریتم عادت میکنن . من برای بچه هام گذاشتم ۵ عصر شروع مشق نوشتن . دیگه تا هر وقت که طول بکشه . از ظهر که میان هیچی نمیگم بهشون . ناهار میحورن استراحت تلویزیون بازی . ولی ۴ و نیم که شد هشدار میدم بچه ها نزدیک پنجه . پنج ساعت مشقه ها . خودشونو جمع و جور میکنن . سر پنج میگم بازی استپ بیاین سر مشق . یه وقتا ممکنه مثلا تخفیب بدم پنج و نیم ولی توی این زمینه قاطعم و اروم دیگه خودشون عادت کردن ساعت ۵ مشق
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚