2777
2789
عنوان

مامان بچه مدرسه ای داربیا

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من هفته ای شیفتش صبی باشه ساعت ۹شب میخوابونمش

صبحم راحت بیدارمیشه

ولی خب سر صبحونه خوردن و لباس پوشیدن چالش داریم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
9 شب نمیخابن باباشون ک باشه بدتر. باداداشش تازه ساعت 10یادشون میفته بازی کنن.

خاموشی خونه از ساعت ۸ شب لازمه

حتی اگر شد از ۷

باباشون اگر توجهی به ساعت خواب نداره

بسپر بهشون که بچه رو صبح ببره مدرسه:)

میبینی که توجهشون زیاد میشه.چون بدخلقی بچه رو به چشم میبینن.

نه دختر من الان کلاس دومه رو این چیزا اصلا اذیت نمیکنه ولی رو مشق نوشتن و درس خوندنش چرا اذیتم میکنه،از بس بازیگوشی میکنه تا بهش نگم مشق نمینویسه اگه نگم بخون کلا یادش میره بچه مدرسه ای هست و باید درس بخونه

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
9 شب نمیخابن باباشون ک باشه بدتر. باداداشش تازه ساعت 10یادشون میفته بازی کنن.

خوب عزیزم واضحه دیگه صبح بداخلاقه . بچه منم که کلاس هشتمه شب اگر یازده بخوابه صبح زیاد سرحال نیست ده میخوابه خوبه . یعنی همین یه ساعت انقدر موثره . کلاس اول بود هشت و نیم میرفت تو رختخواب نه دیگه خواب بود . شما و پدرش باید شرایطو فراهم کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ی روز لباس نپوش ندم فرستادمش توراهرو خدش گفت مامان کاپشنمو بده. بعدم میزاشون جامی اشون انقدکوچولوعه ...

به مدرسه پیشنهاد بده جالباسی نصب کنن

انتظار زیادی نیست به نظرم

ما هم که بچه بودیم جالباسی داشتیم تو کلاس

نه دختر من الان کلاس دومه رو این چیزا اصلا اذیت نمیکنه ولی رو مشق نوشتن و درس خوندنش چرا اذیتم میکنه ...

براش قانون بذار .بچه ها به ریتم عادت میکنن . من برای بچه هام گذاشتم ۵ عصر شروع مشق نوشتن . دیگه تا هر وقت که طول بکشه . از ظهر که میان هیچی نمیگم بهشون . ناهار میحورن استراحت تلویزیون بازی . ولی ۴ و نیم که شد هشدار میدم بچه ها نزدیک پنجه . پنج ساعت مشقه ها . خودشونو جمع و جور میکنن . سر پنج میگم بازی استپ بیاین سر مشق . یه وقتا ممکنه مثلا تخفیب بدم پنج و نیم ولی توی این زمینه قاطعم و اروم دیگه خودشون عادت کردن ساعت ۵ مشق

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚