noooidea مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 194 عنوان لگنننننن 76 بازدید | 8 پست مشکل لگن تنگ و منقبض با چی حل میشه کسی مشکل واژینیسسوس داشته؟ امروز | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noooidea مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 194 من داشتم ولی نه خیلی شدید چطور رفع شد لطفا بگید
noooidea مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 194 میشه بیشتر توضیح بدی واژینیسموس (Vaginismus) یعنی:انقباض غیرارادی عضلات واژن که باعث میشهدخول (آلت، انگشت، تامپون یا حتی معاینه پزشکی) دردناک یا اصلاً ممکن نباشه
saraakhanomm عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1442 چطور رفع شد لطفا بگید ورزش کگل که داخل گوگل بزنید میارهتمرین های ریلکسی به این صورت که میخوابیدم روی تخت از نوک سر حالت آزاد و رها میگرفتم تا نوک پاهرکدوم به نوبتو اینکه ترس و اضطراب هم باید بزاری کناراما اوناییکه شدت داره باید از ابزار استفاده کنن
noooidea مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 194 ورزش کگل که داخل گوگل بزنید میارهتمرین های ریلکسی به این صورت که میخوابیدم روی تخت از نوک سر حالت آز ... هروز این تمرینات رو انجام میدادید یا قبل انجام کار
saraakhanomm عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 1442 هروز این تمرینات رو انجام میدادید یا قبل انجام کار نه باباانجام دادم حدود ده روز بعد اوکی شدم کلا
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26268 هروز این تمرینات رو انجام میدادید یا قبل انجام کار باید با دستکش لاتکس خودت انجام بدی هربار با یه انگشت تا عادت کنی البته اگه باکره نیستی در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍