2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دیگه نمیخوامت برو

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 77 پست
زن های جوونتر صف وایستادن تا مردی که زن اولشو طلاق داده بخاطر بچه بیاد اونارو بگیره؟واقعا یعنی در ای ...

مردی که شاغل هست و از لحاظ مالی مشکلی نداره همیشه میتونه ازدواج کنه دیگه

زن های جوونتر صف وایستادن تا مردی که زن اولشو طلاق داده بخاطر بچه بیاد اونارو بگیره؟واقعا یعنی در ای ...

واکنش دخترای جوون از نگاه بانوی بالایی :

آخ جون یه پیرمرد که زن اولشو طلاق داده و بددهن و اهل کتک کاریه و منه ۲۵ ساله رو میخواد که براش سالی یکی بزام

آخ جون مرد سن دار مطلقه

آخ جون سالی دو تا بچه

خدایا شکرت

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست به زنش چی ؟ موقع عصبانیت حمله میکنه. بهش گفتم فقط یه درخواست دارم یه جلسه بریم مشاوره گفت قبول ن ...

چرا میزارید فضا انقد بد بشه عصبانیت انقدر زیاد شه ک دست بزن ب وجود بیاد.

ببخشید ولی اینطوری ک تو میگی پس تا اهر عمر نمیخای براش بچه بیاری. اونم دلش بچه میخاد. پس باید چکار کنه؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
واکنش دخترای جوون از نگاه بانوی بالایی : آخ جون یه پیرمرد که زن اولشو طلاق داده و بددهن و اهل کتک کا ...

واقعا نمیدونم از یه طرف همه دخترا میگن دیگه ازدواج نمیکنیم از یه طرف این کامنتارو آدم میبینه که دخترا به صف و آماده برای ازدواج برای مردای پیرو جوون و متاهل و مجرد این کشور نشون میدن که به زن سن سی ساله که تازه خودش اول جوونیشه میگن طلاقش میده میره جوون تر میگیره انگار زنش ۵۰ سالشه

من باورت نمیکنم حتما دلیل دیگه ای هم داری واسه بچه دار نشدن مثلا حوصله نداری یا در کل به بچه دار شدن ...

نه عزیزم بچه دوس دارم و رابطمم با بچه ها خوبه. فقط میترسم بچه خودم آسیب ببینه چون عصبانی میشه کنترلش رو از دست میده

اشکالی نداره اگر باور نمیکنی

چرا میزارید فضا انقد بد بشه عصبانیت انقدر زیاد شه ک دست بزن ب وجود بیاد.ببخشید ولی اینطوری ک تو میگی ...

خب نمیشه تغییر کنه ؟ منم به خاطر اون تغییر میکنم

بریم مشاور

نه عزیزم بچه دوس دارم و رابطمم با بچه ها خوبه. فقط میترسم بچه خودم آسیب ببینه چون عصبانی میشه کنترلش ...

والا چی بگم یعنی مطمئنی که با بچه بدرفتاری میکنه در آینده؟؟ اگه اینطوره که باید به فکر جدی بکنی واسه این مشکلت، مثلا شده تا حالا دست روی خودت بلند کنه؟؟

خب شما اگه خواستی بچه دار نشو ولی شک نکن شک نکن و شک نکن که شوهرت در بهترین حالت بعدا که سنش بالا رف ...

عزیزم دنیات خیلی خیلی کوچیکه

خیلی

اتفاقا همسر من چنین کاری نمیکنه . بخواد چنین کاری کنه همین الان میتونه نظرشو بگه و جدا شیم و ازدواج کنه . لازم نیست بیست سال دیگه با من زندگی کنه و عمر و زندگی و وقت و سرمایه شو هدر بده

ضمن اینکه من خودم شاغلم و درآمد خیلی خوبی دارم . لنگ و آویزون شوهرم نیستم که بگم وای خدا ترسیدم منو طلاق ندی 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

والا چی بگم یعنی مطمئنی که با بچه بدرفتاری میکنه در آینده؟؟ اگه اینطوره که باید به فکر جدی بکنی واسه ...

آره پس چی دارم میگم

بارها منو زده یا گلومو فشار داده یا مشت زده