2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دیگه نمیخوامت برو

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 77 پست
بچه دار شدن یه تصمیم دو نفرس اینکه شما به هر دلیلی نخوای باید همدیگه رو قانع کنید .ولی اینکه بهش درو ...

خط آخر کامنتت اشکمو درآورد. تصورش کردم خیلی خیلی حالم بد شد

احساس گناه دارم قرص یواشکی میخوردم اون ذوق بچه داشت همش خرید میکرد 😭😭😭😭

نمیخام عذاب وجدانتو زیاد کنم ولی نباید تنهایی تصمیم میگرفتی یواشکی قرص میخوردی. همون اول میگفتی برین مشاور. بد دهنی و فحاشی الان تو همه زندگیا هست هرکی میگه شوهرت حرف بد نمیزنه دروغ کفته. خیلی از مردا بعد بچه تغییر میکنن بخدا شوهر من ک کلا چسبیده ب خانوادش بود الان من و بچم اولویت زندگیشیم حتی آزمون دفاع هم میکنه وقتی نباشیم.

مشکلت اونقدرام بزرگ نیست

الان ب آرزوش برسونش ببین چقد تغییر میکنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه میگه به شوهرش هم علاقه داره ولی باز هم بچه نمیاره واسه اش!!! کامل مشخصه دروغ میگه

خب عزیزم چیز عجیبی نیست

من خوبه که دوتا بچه اوردم تو زندگی نکبت بارم

استارتر خیلیم عاقله

ولی خب در نهایت میتونه بره و شوهرش زن دیگه بگیره وبچه داشته باشه چون خودخواهیه،چون شوهرش بچه دوست داره

یاهم انشاللع شوهرش برع مشاور و همه چیز درست شه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
من دیدم طرف سر پیری رفته یواشکی زن اولش، زن دوم گرفته تا بتونه بچه دار بشه، واسه زن دومش هم بهترین ...

خب همه ی مردها که دور و بر شما نیستن که میگید همه ی مردا

بگید تا جایی که من دیدم

همسر من خودش بچه دوست نیست . اختیار این موضوع رو کامل به من داده . منم بچه دوست نیستم و نمیخوام . دور و برم تقریبا هیچ زن و شوهری بچه نمیخواد و ندارن .. اما نمیتونم بگم همه ی مردا بچه نمیخوان که

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

شوهرت اگه یه ذره عقل داشته باشه قطعا باید طلاقت بده یه زن جوون تر بگیره که واسه اش بچه بیاره تا دیر ...

زن های جوونتر صف وایستادن تا مردی که زن اولشو طلاق داده بخاطر بچه بیاد اونارو بگیره؟واقعا یعنی در این حد خانمای آماده ازدواج با هر مردی وجود داره

خیلی نامردم ترسیدم از واکنشش خودخواه بودم

خوبه ک ب اشتباهت پی بردی الان سعی در جبرانش کن سنتون هم اصلا نرفته بالا من خودم سی سالمه یکی دوماه اقدام کردم الان پشیمونم میخوام چند سال بندازم عقب بچه دار شدن رو

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خط آخر کامنتت اشکمو درآورد. تصورش کردم خیلی خیلی حالم بد شد

اخییی ببخشید عزیزم . انشالله در اولین فرصت نی نی دار بشید همه چیزو بشوره ببره

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

نمیخام عذاب وجدانتو زیاد کنم ولی نباید تنهایی تصمیم میگرفتی یواشکی قرص میخوردی. همون اول میگفتی برین ...

دست به زنش چی ؟ موقع عصبانیت حمله میکنه. بهش گفتم فقط یه درخواست دارم یه جلسه بریم مشاوره گفت قبول نمیکنم و نمیخوامت دیگ تو فکرای بدی تو سرت داشتی

خب همه ی مردها که دور و بر شما نیستن که میگید همه ی مردا بگید تا جایی که من دیدم همسر من خودش بچه دو ...

خب شما اگه خواستی بچه دار نشو ولی شک نکن شک نکن و شک نکن که شوهرت در بهترین حالت بعدا که سنش بالا رفت و به فکر بچه افتاد طلاقت میده و یه زن دیگه میگیره

البته این بهترین حالت هست

چون امکان داره یواشکی شما زن دوم بگیره

۸ ساله ازدواج کردیم😭

یا خدا شوهرت حق داره بگه نمیخوامت

واقعا کارت بد بوده

بنظرت هشت سال با دروغ زندگی کردن بد نیست؟هشت سال همسرتو گول زدی بد نیست؟

تو نهایتا تو سال سوم باید تصمیمتو میگرفتی یا چدامیشدی یا اخلاقشو میپذیرفتی و بچه دارمیشدی

الانم تصمیمتو قطعی کن