2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دیگه نمیخوامت برو

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 77 پست

شوهرت اگه یه ذره عقل داشته باشه قطعا باید طلاقت بده

یه زن جوون تر بگیره که واسه اش بچه بیاره تا دیر نشده

البته به نظرم تاپیک شما واقعی نیست و قصه بافی هست

کدوم زن جرات این کارو داره؟؟؟ چون هیچ مردی از داشتن بچه گذشت نمیکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم فرصت ها همیشگی نیست شما باید تاتوان اقدام دارید اینکار رو انجام بدید خیلی از خانم ها ذخیره تخمدانشون بعد از 25 سالگی با رعایت نکردن و عادت بد غلط غذایی سبک اشتباه رایج زندگی کم میشه هرچه سن بالاتر احتمال بارداری کمتر اگر که شرایط معقول رو رعایت نکنی قرص بارداری مکررا استفادش باعث نازایی یا دیر بارور شدن مادر میشه:) ♡✓ امری داشته باشید در خدمتم فعلا یا حق

انت حلاوة عیشتی أنْتَ دَليلُ المُصَغَّر عَلى قِيدِ الحَياة :)!❤🍀

شوهرت اگه یه ذره عقل داشته باشه قطعا باید طلاقت بده یه زن جوون تر بگیره که واسه اش بچه بیاره تا دیر ...

زن های ترسو جرات ندارن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

کار بسیار خوبی کردی

هر مشکلی که الان دارید ، بعد بچه دار شدن ده برابر میشه

کلا خود بچه دار شدن یه چالش خیلی بزرگه

جدا از اون بچه دار شدن یه تصمیم دو نفره اس .و قسمت بزرگ و مهمش آمادگی و خواست زنه

چون این زنه که از بدن و سلامتی و جونش مایه میذاره . پس رضایت و خواسته ی زن الویته بر هرچیزی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من سنم از شما بیشتره تازه بچه دار شدیم شوهرم از این رو به اون رو شده بچه دار بشین پشیمون نمیشی

بله روی روابط تاثیر داره این مسئله باعث پیوند بیشتر پدر مادر میشه اگه سواد عاطفی و زناشویی خوبی داشته باشند که اوکیه اگر هم فرزتد بیاد که دیگه بهتر

انت حلاوة عیشتی أنْتَ دَليلُ المُصَغَّر عَلى قِيدِ الحَياة :)!❤🍀

حقیقت دلم واسه همسرت سوخت چونکه این چیزی نیست که خودت فقط واسش تصمیم بگیری عزیزم اما خب تو ام دلایل خودت رو داری و رو مشاور رفتنش پافشاری کن شاید درست شد و خدا یه نی نی قشنگ گذاشت تو دامنت 🥲🫠

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

بچه دار شدن یه تصمیم دو نفرس اینکه شما به هر دلیلی نخوای باید همدیگه رو قانع کنید .ولی اینکه بهش درو ...

خیلی نامردم

ترسیدم از واکنشش خودخواه بودم

شوهرت اگه یه ذره عقل داشته باشه قطعا باید طلاقت بده یه زن جوون تر بگیره که واسه اش بچه بیاره تا دیر ...

هیچ مردی ؟؟

شما همه ی مردا رو میشناسید ؟؟ 🙄

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩