2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دیگه نمیخوامت برو

731 بازدید | 77 پست

قضیه ازین قراره شوهرم ۴، ۵ سالی میشه میگه من بچه میخوام منم به خاطر فحاش بودنش موقع عصبانیت و گاهی هم حمله فیزیکی امتناع میکردم .

تو یه سال اخیر دیگه فشار بیشتری آورد و گفت من خجالت میکشم همه همکارام بچه دارن سنم بالا نشون میده بچه میخوام اقدام کنیم. منم جرئت مخالفت نداشتم یواشکی قرص میخوردم. بنده خدا ک می دید باردار نمیشم رفت آزمایش اسپرم دید سالمه . بازم نفهمید قضیه چیه. عذاب وجدان شدید باعث شد با روانشناس صحبت کنم و گفتش حقیقت رو بگو . منم امشب حقیقت رو گفتم ولی قرص رو نگفتم گفتم بریم مشاوره اخلاقت درست شه بعد بچه . خیلی ناراحت شد گفت این همه زندگی برات فراهم بود چرا این همه سال اذیت کردی اگر همچین فکری داشتی میزاشتی میرفتی منم گفتم دوست داشتم واقعا هم دوسش دارم الان تو دو راهی شدید گیر کردم چه کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این چندسال دیگه هرچی میخواستی سوهرتو بشناسی شناختی عزیزم

تا قیامت که نمیتونی بشناسیش و اقدامی نکنی

اگه میبینی اخلاقش نرمال نیس اهل زندگی نیست خیانت کاره یا معتاده یا خانوادش دخالت گرند و نمیذارند زندگی کنید تصمیمتو بگیر و جداشو

اگه هم اونقدر دوسش داری و مرد خوبیه دیگه اقدام کن

شناخت مال دوسال اول زندگیه نه پنج سال

بچه دار شدن یه تصمیم دو نفرس اینکه شما به هر دلیلی نخوای باید همدیگه رو قانع کنید .ولی اینکه بهش دروغ گفتی واقعا کار نادرستیه من بودم اصلا نمیتونستم ببخشم طرفمو .خدا میدونه بنده خدا چقد هر ماه امیدوار بوده ،چطور دلت اومد ...

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

بنظرم کار درست و عاقلانه ای کردی اونم باید میدونسته تازه اشتباه کردی که دیر گفتی تو چه دوراهی گیر کردی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗