2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دیگه نمیخوامت برو

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 77 پست
واقعا نمیدونم از یه طرف همه دخترا میگن دیگه ازدواج نمیکنیم از یه طرف این کامنتارو آدم میبینه که دختر ...

من از شدت شوک و باور نکردن خنده ام میگیره

شک ندارم تو خانواده یا شهر به شدت مردسالار و بسته ای زندگی میکنن و اطلاعاتی از کلان شهرها و سبک زندگی برابر و دنیای مدرن ندارن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عزیزم دنیات خیلی خیلی کوچیکه خیلی اتفاقا همسر من چنین کاری نمیکنه . بخواد چنین کاری کنه همین الان می ...

راستش من خودم تصمیم گرفتم که هیچوقت بچه دار نشم ولی من دلیل منطقی دارم واسه این تصمیمم، من الان ۳۹ سالمه ، تصمیم دارم بعد ۴۰ سال تازه به ازدواج فکر کنم خب تا من ازدواج کنم و بخوام بچه دار بشم سن من خیلی بالا میره و واسه بچه دار شدن دیر میشه...

ولی باورم نمیشه شما الان متاهل هستی از همسرت هم راضی هستی، جوان هم که هستی احتمالا، ولی باز هم به بچه دار شدن فکر نمیکنی!!! عجیبه واسم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نمیشه تغییر کنه ؟ منم به خاطر اون تغییر میکنم بریم مشاور

مشاور رفتن فکر بدی نیس ولی مدت طولانی صبر کردی و الان گفتی اونم لج کرده نزارید ب دعوا ختم شه. صبر کن باهاش صحبت کن نرم نرم قبول کنه. بگو منم دلم میخاد مادر شم بچه دار شیم زندگیمون قشنگ شه و فلان ولی فک کن بچه دار شیم جلوش دعوا کنیم بترسه غصه بخوره؟ بریم یکم تغییر کنیم هردوتامون و این چیزا ک خودت میدونی دیگه ببین قلقل شوهرتو هم خودت بهتر میدونی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
راستش من خودم تصمیم گرفتم که هیچوقت بچه دار نشم ولی من دلیل منطقی دارم واسه این تصمیمم، من الان ۳۹ س ...

من ۳۸ سالمه عزیزم

اکثر کاربرها منو میشناسن

عاشق همسرمم . خیلی خیلی دوسش دارم . بهترین شرایط مالی و زندگی رو هم دارم . اما خب بچه دوست ندارم

دو تا سگ و دو تا گربه دارم

و بچه دار شدن هیچ جای برنامه ها و الویت هام نبوده

قبل ازدواج هم به همسرم گفته بودم بچه نمیخوام . همسرمم بچه دوست نیست اصلا

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مشاور رفتن فکر بدی نیس ولی مدت طولانی صبر کردی و الان گفتی اونم لج کرده نزارید ب دعوا ختم شه. صبر کن ...

آره ولی اگر هرجور تلاش کردم قبول نکرد چی ؟

راستش من خودم تصمیم گرفتم که هیچوقت بچه دار نشم ولی من دلیل منطقی دارم واسه این تصمیمم، من الان ۳۹ س ...

یک سوال منم مجردم ولی هیچوقت نتونستم بگم تصمیم دارم فلان سن ازدواج کنم چون نمیدونم اون طرف قضیه موقعیتی پیدا میشه یا نه شما از کجا مطمئنین بعد چهل ازدواج میکنن البته واقعا برام این حرف عجیبه از دهن خانما از شما پرسیدم قصد کنجکاوی ندارم

البته اگه هم خودت هم همسرت بچه نمیخواین که مشکلی نیس قطعا

آره جفتمون از بچه بدمون میاد

من بیشتر 😷

یک سوال منم مجردم ولی هیچوقت نتونستم بگم تصمیم دارم فلان سن ازدواج کنم چون نمیدونم اون طرف قضیه موقع ...

راستش من در تمام این سالها همیشه خواستگار داشتم حالا نه اینکه بگم خیلی زیاد ولی معمولا داشتم واسه همین اعتماد به نفسم در این زمینه بالاست

بیشتر از چی بچه بدت میاد؟ مثلا نق زدن ؟

از بودنش و داشتنش 🤭🤭🤭

آره ولی اگر هرجور تلاش کردم قبول نکرد چی ؟

نمیدونم. فقط میدونم ک تا آخر عمر نمیشه ک بچه نیاورد وقتی شوهر انقد منتظره☹️

ببین خودم یه پسر دارم شرایط زندگیم سخته ب بچه دوم نمیتونم فکر کنم ولی شوهرم عاشق دختره میگم اگ ب روزی خدا بهم دختر نده چی

بازم هردومون نظرمون اینه هرچی خدا صلاح میخاد انشالله سالم باشه ولی خب علاقه رو ک نمیشه فراموش کرد دوسدارم شوهرم ب آرزوش برسه

راستش منم دست بزن دیدم ب دهنی و فحش هایی ک یادش میوفته دلم میخاد فقط خودکشی کنم راحت شم ولی همیشگی نیست تا فضا متشنج نشه این چیزا نیس دو نفر باید رو رفتارشون کنترل داشته باشه ب دعوا نکشه وگرنه پشیمونی بعدش فایده نداره

با مشاور مشورت کن ب شوهرتم لگو اگ نمیای اول خودم تنهایی میرم چون میخام حتما رفتارام اصلاح شه و بچه دار شم

بزار فک کنه بیشتر از اون عاشق بچه ای و منتظری ک مادر شی چجوری بگم گولش بزن تا بیاد باهاش

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن