2777
2789
عزیزم منظورش اینه با این شرایطش نباید فکر زن دوم میکرد، باید فکر زن و زندگی و بچه هاش میبود،بعدم برا ...

نباید زن دوم میگرفته خب گرفته باید گردنش رو بزنه باید بهش هرچی که دوس داره بگه ...شما عزیزدلم فرض کن که پدرشوهر استارتر بابای شما باشه خدا وکیلی خدا وکیلی ناراحت نمیشی دلت نمیگیره یکی به بابات اینجوری بگه و درموردش اینجوری فکر بکنه ...من بشدت ناراحت میشم که ببینم که کسی دیگری رو تحقیر و تمسخر میکنه یا به کسی ظلم میکنه من برای هیچ کس بد نخواستم میگم درست نیست اینقدر کسی خودشو دست بالا بگیره و دیگران خوار و کوچیک کنه خدا رو خوش نمیاد

اللهم عجل الولیک الفرج💚
شما قبول میکنی هربار میرین مهمونی باید پدرش باهات بیاد؟ هرجا رفتنی عروسی تا تولد و..خیلی سخته درکم ن ...

مال من میان هربار تو مهمونی و عروسی و...که باهم دعوتیم

خودمونم دوتایی خیلی بیرون میریم و فرصت زیاد هست برای خلوت دوتایی

واقعا مسئله سخت و مهمی نیست

حتی وسط دور دورها میرفتیم مثلا یکی از اعضای خانواده رو میرسوندیم جایی و...

خب تو زندگی آدم دخالت کنند اره نباید رو بدی

ولی این بحث ماشین و اینا که میگی واقعا مهم نیس

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو این سایت یسریا این شکلین واقعا؟؟ یکی میاد مشکلشو میگه میریزن سرش که خوشی زده زیر دلت چمیدونم ...

مرسی فداتشم ک درکم کردی

بقیه فکرمیکنن آدم سلیطه ایم وبی ب خدا خیلی مهربونم ولی دیکه تحمل ندارم انگاری با خونوادش ازدواج کردم

باید از مادر شوهرت جدا شن بره گمشه کلا پیش زن دومش باهاشم قطع ارتباط کنن مرتیکه اویزون بی شخصیت اه ح ...

دقیقااا حرف منو گفتی

چطور روش میشه بیا ماشین ما

و جدا از این همسرم همچین احتراممم میزاره والا متن جا بودیم هیچ وقت آدم حسابش نمیکردم

ب کمکی ن چیزی اصلا آویزون مان

بعضیا چقد زبونشون تند و تیزه اين بنده خدا فقط راهنمایی و همدردی خواست

عزیز دلم خانم گل راهنمایی خواستن فرق داره با تحقیر کردن...مشکلش رو بگه نه این که بیاد بگه پدرش فلان عیب و ایراد رو داره لیاقت محبت و احترام رو نداره اونم با اون لحن بگه مشکلم اینه چجوری به شوهرم بگم نه اینکه بیاد و خانواده ی همسرشو بکوبه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اتفاقا من مادر خودم اصلا جلو نمیشینه ولی مادرشوهرم چرا،یسری چیزا شعور میخواد عزیزم بحث فهمه اینکه در ...

افرین یکی پیدا شد منو درک کنه

مادر خودمم ب خدا یکیارم جلو نشنسته میگه خانم باید کنار همسرش باشه و ب شرطی ک من باهاشون نر مامانم جلو میشینه

گفت دو دقیقس؟گفت همیشگیه،حتی وقتی بیرونن زنگ میزنه بیا منو برسون از سرکار خونه! بایدی وجود نداره عزی ...

دقیقااا مثلا منو همسرمبیرونیم یهو مامانش زنگ میزنه بیا منو برسون خونه آبجیم باباش زنگ میزنه بیا منو از سرکار ببر روستا منو پیاده میکنه میره بهشم گفتم اولویت باید من باشم ن خونوادت گفت روم نمیشه ب بابام ن بگم اصلا نمیدکنم نامزدم درک کنم خیلییییییی احترام میزاره

عزیزم همه ما انسان هستیم و ممکن الخطامطمین باش فردا خود من و شما هم اشتباهاتی تو زندگی و فرزند پروری ...

قبول دارم حرفاتو عزیزم ولی خب عروس چ گناهی کرده سختی بکشه ولی خب تحمل میکنم هیچی نمیگم

خدا کمکت کنه که اینقدر مغرور و تکبر داری شک نکن بخاطر حرف امشبت خدا چنان با سر بزنتت زمین یاخدا شما ...

چرا قضاوت میکنی شما جای من نیستی ببینی چقدر اذیت میکنن با وجود زن دوم باز چشم چرونه میفهمی اینارو اینحا نگفتم ب شدت آدم هیزی هست خودم ازش میترسم خداشاهد

و اینم بگم نمیبخشم این دعا و در حقم کردی

ن ب خدا نمیدونستم میدونی خیلی بچه ننس خیلیی وابسته خیلی احترام میزارهخونواده ای ک بچه رو بدبخت کردن ...

فقط برای اینکه سوار ماشین شما میشن پدرو مادر خوبی نیستن ؟

یا اینکه چون نمی تونن مثل کیسای تو ذهن شما کمک مالی بدن پدر و مادر نیستن؟

چرا با کسی که پدرو مادرش وضع خوبی داره ازدواج نکردید ؟