2777
2789
خدا کمکت کنه که اینقدر مغرور و تکبر داری شک نکن بخاطر حرف امشبت خدا چنان با سر بزنتت زمین یاخدا شما ...

عزیزم منظورش اینه با این شرایطش نباید فکر زن دوم میکرد، باید فکر زن و زندگی و بچه هاش میبود،بعدم برا بقیه بد نخواید که خدا صدبرابرشو به خودتون برمیگردونه ...

پشت من خدا بوده همیشه ...

اسی اسی دختتتتتر تو چه خانواده ی داغونی افتادیکاش بیشتر دقت میکردی پسر اگه فرشته هم باشه صاحب خانواد ...

دقیفا متاسفانه ۵ سال دوست بودیم آخراش ک قرار بود بیاد خواستگاری بهم گفت پدر و مادرم باهم زندگی نمیکنن.منم قبول کردم دوسش دارم ولییی ب شدت ب خونوادش وابسته و محبت میکنع خیلیییی آخه این پدر ارزش نداره محبت کنی بزاری سرت

چطور عزیزم ز چ لحاظ میگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مادرم مشکلی ندارن ولی جلو هم نمیشینن،حالا همین مادرشوهرا تو جوونی بیس چاری بغل دست شوهرشون بودن د ...

من زمانی که با شوهرم ازدواج کردم مادرشوهر نداشتم

شوهرم کوچیک بود مادرش فوت کرد پدرش هم وقتی نوجوان بود فوت کرد

بخاطر همین هییییچ درکی از دخالتای مادرشوهر و پدر شوهر ندارم

دوسالو نیم با خواهرشوهرام تو یه خونه زندگی کردم اصلا اذیت نشدم نه من با اونا کار داشتم نه اونا با من اگه هم حرفی میزدن ناراحت میشدم فرداش یادم میرفت

من زمانی که با شوهرم ازدواج کردم مادرشوهر نداشتم شوهرم کوچیک بود مادرش فوت کرد پدرش هم وقتی نوجوان ب ...

متاسفانه بعضی مادرشوهرا عروس که میگیرن نمیذارن یه آب خوش از گلوش پایین بره ولی دختر خودشون کسی از گل نازکتر بهش نگه ...

پشت من خدا بوده همیشه ...

خدا راشکر پسر ندارم عروس بیارم ....یاخدا اینا کین دیگه همون اول زندگی میخوان گربه رودم حجله بکشن.... ...

شما قبول میکنی هربار میرین مهمونی باید پدرش باهات بیاد؟ هرجا رفتنی عروسی تا تولد و..

خیلی سخته درکم نمیکنید چرا

ببین عمرا باباش بره عقب ،تو جلو بشینی خبفقط می مونه روزایی ک خودتون دوتایی هستید مثلا آخر هفته ها به ...

مرسیی عزیزم منم روم نمیشه ی مرد بره عقل اصلا نمیگم بره عقب میگفتم باباش با ماشین خودش بیاد

شما قبول میکنی هربار میرین مهمونی باید پدرش باهات بیاد؟ هرجا رفتنی عروسی تا تولد و..خیلی سخته درکم ن ...

پدرشوهرا معمولا آرومتر ازمادرشوهران .عروس دوستم هستن اکثرا .حالا هرروز که مهمونی وتولد نیست چند وقت یه باره اونم بیاد .کم کم برین سر خونه زندگیتون رفت وآمدا کمتر میشه مطمئن باش .