2777
2789
دقیقا همین حالا منی ک هرشب تاساعت ۳ و۴ صبح بیدارم نمیتونم خبرمرگم بخوابم چون ذهنم مشغوله اینه ک برای ...

منم یه مدت مثل شما بودم ولی دیدم فقط خودمو دارم اذیت میکنم

خودمو زدم به بیخیالی واقعا داشتم دیوانه میشدم کم اورده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا خدا اخه اینم مشکله ؟ ببین وقتی یه مرد هست اونم خیلی بزرگتر باید بزرگتر بشینه جلو و زشته پدر ...

وای چرا بد برداشت کردین من نمیگم بره عقب بشینه.

میگم کلا با ما نیاد با ماشین خودشون بیاد

اصلا درکم نمیکنید من عقدم نامزدم با هزار بدبختی داره زحمت میکشه ب جای اینکه خونوادش حمایتش کنن خونوا ...

میخواستی باهاش ازدواج نکنی داشتی ازدواج میکردی ایناروندیدی ک بفهمی ب خانواده اش وابسته هست گوش ب فرمانه ننه باباشه؟؟؟

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

چرا اینقدر در برابر درک کردن استارتر مقاومت میکنید؟ آدم تو عقد حساستره خب عواطفش . بعد هم یکی دو بار ده بار نیست این که استارتر میگه همیشگیه به نظر

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

منم یه مدت مثل شما بودم ولی دیدم فقط خودمو دارم اذیت میکنم خودمو زدم به بیخیالی واقعا داشتم دیوانه م ...

من هرکارمیکنم آروم باشم نمیشه چون همش استرس فشارعصبی گریه اینادارم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

بعضی ازمردم چ شانسی دارن خدایا برایه من گریه هایه شبونه حال بد نازل کردی برایه دیگرون خوشی ودغدغه جل ...

الهی ک مشکلی ک داری حل بشه

کلی من نگفتم من دغدغم اینه.

نمیدونم چجوری بگم خیلی سخته اینکه برون باشی یهو زنگ بزنن بگن بیا مارو ببربرسون یا میگن ماشین رو بده یا تند تند زنگ میزنن و...

عجب🧐به شما ارتباطی نداره اون وظیفه فرزندیشو بجا میاره که احترام پدرشو حفظ میکنه

بله درسته منم با خونوادش ازدواج نکردم ۴ نفرو. قبول کنم

یکی دوبار عب نداره ن اینکه همیشه آویزن

نمیخوام بره عقب عزیزم میخوام کلا سوار ماشین ما نشه مخصوصا تو مراسم ها نامزدم میگه بابام ماشین داره و ...

حتما میگن ماشین خالیه خوب با هم بریم

بعضی ها مخ ندارن دیگه

شوهرت باید بگه ما میخوایم تنها باشیم مگه بفهمن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اسی اسی دختتتتتر تو چه خانواده ی داغونی افتادی

کاش بیشتر دقت میکردی پسر اگه فرشته هم باشه صاحب خانواده خوب نباشه ارزش نداره مثل گلی هست توی مرداب برای به دست آوردن اون گل مجبوری به لجن کشیده بشی

درسته عزیزم ن اینکه همیشه با ما بیاد خودشون مگه ماشین ندارن اه

بنظرم بگو منو برسون بعد برو دنبال بابا و اینا

یا اینکه یکم صبر کن عروسی کنید به شوهرت بگو تاحالا نامزد بودیم فرث میکنند الان مستقیم ی خانواده جدا هستیم بزار شوهرت مدریت کنه. مثلا جایی قرار شد اونام بیان بگو منو و تو زن و شوهری و مستقل خودمون دوتایی هم میتونیم بریم ولی اگ میخای خانوادتو برسونی پس اول اونارو ببر بعد بیا دنبال من

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ربطی نداره پدر و مادرشن دوست داره کمکشون کنه تو نمیتونی بگی چرا به پدرو مادرت کمک میکنی یه عمر پدره ...

خدایی پور نبود براش نمیدونم چرا دور سرش میچرخه

بقیه پدر ها کلی کمک کردن ب پسرشون ولی برای ما برعکس.

زن دوم نمیگیرفت ب فکر بچه هاش میشد.

و همینطور زمینی خونه ای داره ولی هیچ کمکی نمیکنه