2777
2789

بعضی ازمردم چ شانسی دارن خدایا برایه من گریه هایه شبونه حال بد نازل کردی برایه دیگرون خوشی ودغدغه جلوعقب نشستن .خدایا واقعا دمت گرم ک ب من زجرمیدی هرشب وکاری میکنی با گریه بخوابم و بی خواب بشم

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همسرم آدم خوبیه آخه از کجا بدونم اینجور قراره بشه انقدر بدبختن پدرش ماشین نداره خونه نداره کار ...

عجب🧐به شما ارتباطی نداره اون وظیفه فرزندیشو بجا میاره که احترام پدرشو حفظ میکنه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چون خودم تجربه کردم کاملا درک میکنم. الان هیچ کاری نمیتونی بکنی سعی کن اگه قراره با همسرت صحبت کنی ا ...

مرسی ک درکم کردی واقعا دارم اذیت میشم من با پسره ازدواج کردم بشیم دو نفر ن اینکه پدر و مادرشم اضافه بشه

میشه بگی چ اشتباهی کردی

دقیقا همسرم آدم خوبیه آخه از کجا بدونم اینجور قراره بشه انقدر بدبختن پدرش ماشین نداره خونه نداره کار ...

ربطی نداره پدر و مادرشن دوست داره کمکشون کنه تو نمیتونی بگی چرا به پدرو مادرت کمک میکنی یه عمر پدره کار کرد بزرگشون کرد الان نوبت بچه هاش هوای پدره رو داشته باشن

کاش دغدغه زندگی ماهم جلو وعقب نشستن تو ماشین بود

دقیقا همین حالا منی ک هرشب تاساعت ۳ و۴ صبح بیدارم نمیتونم خبرمرگم بخوابم چون ذهنم مشغوله اینه ک برایه بدبختی هام چیکارکنم بخدا شب وروزی نیست ک گریه نکرده باشم حالم بدنباشه

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

مرسی ک درکم کردی واقعا دارم اذیت میشم من با پسره ازدواج کردم بشیم دو نفر ن اینکه پدر و مادرشم اضافه ...

همین که بعد عروسی طبقه بالای مادر شوهرم اینا زندگی کردم. روزگارم سیاه شد با مصیبت فراوان شوهرمو راضی کردم خونه جای دیگه بخریم و ازشون دور بشیم. وقتی از اون خونه اومدم خونه خودم، بچه اولم بزرگ بود. الان واقعا راحت هستم اونجا عذاب الهی بود برام.

تو اشتباه منو تکرار نکن و بعد عروسی نزدیکشون نباش و تو یه ساختمون اصلا باهاشون نمون.

اگه بتونید حتی یه خونه اجاره کنید و جدا بشید خیلی عالیه

چند سالته ؟

چه اهمیتی داره شما جلو بشینی یا پدر شوهرت

یه کم بزرگ شید و به بلوغ عقلی برسید بعد شوهر کنید

حالا زمان رانندگی ور دل شوهرت نباشی هیچی نمیشه

آنقدر زمان هست تا با هم تنها تو ماشین بشینید

سخت نگیر احترام بزار تا بهت احترام بزارن

شوهرت خونه داره؟

ماشینش چیه؟

شغل و درامدش چقدره؟

میشه لطفا اینارو جواب بدی

چررا به نظرم دیگه الان بدون حمایت خانواده ادم حتی نمیتونه یه پرایدم بخره چه برسه خونه و زن گرفتن

عجب دغدغه خنده داری فقط برایه اینکه جلو بشینی این تایپیک زدن داشت واقعاک .زندگی دیگرونو سرچیزایه کوچ ...

اصلا درکم نمیکنید من عقدم نامزدم با هزار بدبختی داره زحمت میکشه ب جای اینکه خونوادش حمایتش کنن خونوادش آویزون مان زنگ میزنن ماشین رو بده زنگ میزنن بیا مارو برسون زنگ میزنن فلان چیزو بخر و.. ب خدا من نمیدونستم در این حده وگرنه قبول نمیکردم