2777
2789

خدا راشکر پسر ندارم عروس بیارم ....یاخدا اینا کین دیگه همون اول زندگی میخوان گربه رودم حجله بکشن.... انگار پسره بی کس وکاره ....تو که یه پسربی پدر مادر میخواستی از بهزیستی شوهر میگرفتی .مثلا باباش وببره بیاره چیزی ازت کم میشه .یه کم خیرداشته باش ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها هی نگید عجب مشکلی فلان

خوب نامزدن دلش میخواد با شوهرش باشه تنها

شاید موزیکی بذارن و بگن بخندن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین عمرا باباش بره عقب ،تو جلو بشینی خب

فقط می مونه روزایی ک خودتون دوتایی هستید مثلا آخر هفته ها

بهمسرت بگو عزیزم مثلا جمعه این هفته دلم میخادفقط خودمون دوتایی باشیم ،کنارت بشینم دستتو بگیرم تو دستمو با هم آهنگ عاشقونه گوش کنیم و.... از این حرفا

بعدمم ببین سخت نگیر خب

بعدا ک وارد زندگی متاهلی بشی می بینی ک این اصلا مسئله مهمی نبوده ک انقد خودتو درگیرش میکردی

چند بار پیش اومدم برادر شوهرم و پسرش با ما میومدن مراسم و ... چون جاری هم مراسمهای خونواده شوهر رو نمیومد این برادرشوهر هم آویزون این و اون بود من احترام میذاشتم میرفتم عقب تا اینکه یه بار قرار شد بریم شهرستان باز دیدم زنگ زد که من ماشین برنمیدارم با شما میام منم دیدم اینجوری نمیشه راه دوره پشت ماشین حالم بد میشه از اولش جلو نشستم.

اینایی که میگن مرد باشه باید جلو بشینه قبول ندارم حرفشونو.

بجز پدر مادر خودم و همسرم هیچکس رو نمی ذارم جلو بشینه

همین که بعد عروسی طبقه بالای مادر شوهرم اینا زندگی کردم. روزگارم سیاه شد با مصیبت فراوان شوهرمو راضی ...

همین کارو میکنیم عزیزم

اصلا پدرش خونه نداره ک ی کمکی بهمون کنه خونه بده بشینیم

مادرشوهرم مستاجر هست نامزدم میگه همینجا خونه اجاره میکنیم قبول نکردم

چرا تو این سایت یسریا این شکلین واقعا؟؟ یکی میاد مشکلشو میگه میریزن سرش که خوشی زده زیر دلت چمیدونم سطح دغدغشو وازدواج نمیکردی باهاش چمیدونم سخت میگیریو فلان ...نمیتونید راهنماییش کنی خب برو بیرون از تاپیکش چرا بهش تیکه میندازین خب لابد اذیته که این موقع شب رفته تو مخش تاپیک زده

پشت من خدا بوده همیشه ...

خدا راشکر پسر ندارم عروس بیارم ....یاخدا اینا کین دیگه همون اول زندگی میخوان گربه رودم حجله بکشن.... ...

اگه مادرخودش تو ماشین مینشست باور کن صداش در نمیومد ولی چون پدرشوهر و مادرشوهر میشینن دوست ندارن

شوهرت خونه داره؟ماشینش چیه؟شغل و درامدش چقدره؟میشه لطفا اینارو جواب بدیچررا به نظرم دیگه الان بدون ح ...

ماشین داریم ولی خونه ن ن پس انداری هیچی

کارش تعمیرات ماشین ایناس ۲۰ تومن اینت

باید از مادر شوهرت جدا شن بره گمشه کلا پیش زن دومش باهاشم قطع ارتباط کنن مرتیکه اویزون بی شخصیت اه حالم بهم خورد من جای شوهرت بودم میگفتم این یارو بابای من نیس جلو هم سوارش میکنه

اگه مادرخودش تو ماشین مینشست باور کن صداش در نمیومد ولی چون پدرشوهر و مادرشوهر میشینن دوست ندارن

اره بخدا کافیه بله رابدن شب عقد مادرشوهر پدر شوهر میشن دشمن خونیشون .بیچاره مرد ۵۰ساله بشینه جلو چی میشه حالا توهمون ۱۰ دقیقه نشستن توماشین میخوای لاو بترکونی