2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 122279 بازدید | 791 پست
شما مجردی چرا میای تو تاپیک متاهل نطر میدی شما ؟؟؟

ب رای کامنت گذاشتنم از کسی اجازه نمیگیرم به شما مربوط نیست کجا و چی کامنت میذارم

توهم مالکیت سایت برداشتی؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آسیب نوش جونت. وقتی برات کادو خریده. دفعه اول با خرید کیک مخالفت کرد مرض داشتی گیر دادی دوباره. کسی که بخواد کاری بکنه نیازی به گفتن نیست . دلش نخواسته بخره این چه لوس بازیه که برا یه کیک رفتی تو قیافه

تا کی میخواین بااین حرفای خانم جلسه ای طور مردار گستاخ تر و پرروتذ کنین و زنان رو سرکوب ؟!!!!!!گند ب ...

شماها هم تا گی میخای به اسم روشنفکری حرفهای احمقانه بزنی زندگی خراب کن باشی این خزعبلات چرندیات که شما مجردا به اسم روشنفکری به خورد کاربرای اینجا میدی ممکنه باعث طلاق بشه مشخصه بچه سالی تحت تاثیر ایسنتا هستی این چرندیات را برا زندگی خودت بکار ببر زندگی بقیه را خراب نکن همین شماها هستی خانمها را از زندگی دلسرد میکنی داره زندگی میکنه بلدی بیای تحریک کنی بگی حقته فلانه بمانه وقتی سنت کمه مجردی از زندگی متاهلی سرت نمیشه نیا تو تاپیک بزرگترا نظر بده بشین بستنی ات را بخور

ب رای کامنت گذاشتنم از کسی اجازه نمیگیرم به شما مربوط نیست کجا و چی کامنت میذارم توهم مالکیت سایت بر ...

بله به چه حقی میای جواب میدی مخاطب من شما نبودی چرا جواب منو میدی بچه مدرسه ای برو بستنی بخور هنوز تجربه نداری چرت پرت نگو هر مزخرفی را میای میگی بچه

دوستان یکی تاپیک میزنه باهاتون درودل میکنه ازتون کمک میخوادشایدواقعاکسیونداره یانمیخوادکسی ازخانواده دردشوبدونه اینجاباشمادردودل میکنه

چرانمیزاریدحرفشوبزنه

یامیگیدفیکه

یانیش وکنایه میزنید

واقعااگه دوست نداشتین نخونیدیاازتاپیک خارج بشید

ممنون عزیزان

تو تاپیک هاتون نوشتید قصد ازدواج ندارید مشخصه تجربه شما کمه فقط یه مشت شعار چرندیاتی که به خورد شماه ...

آنقدر زدن تو سرتون بخاطر یه لقمه نون که حتی نمی تونین قبول کنین به عنوان انسان چه حقوق اولیه ای دارین .....و کتک در مقابل یه لقمه نون طبیعی میدونین!!!!!!نمیدونم کدوم زندان سیاه و تاریکی بزرگ شدی که کتک خوردن برات عادیه ولی برای مجرا و متاهلی اطراف من طبیعی نیست

آنقدر تحقیر شدی که توانایی تفکر طبیعی رو ازت گرفته شده

همین مردایی که میزنن سرتون این چرندیات اقتدار کردن تو مغزتون تا به منافعشون برسن و شمام بخاطر نون مجبوری زیر سلطه باشی !!!!

چیزایی که من گفتم بدیهی ترین و طبیعی ترن حقوق یه انسان د همه جای دنیاس که امثال زنانی مثل شما اینو زیاد میدونین !

شمام بجای دنبال کردن کانال های خانم جلسه های ایتا و ..با چرندیاتی که گفتی یکم از منابع معتبر مطالعه کن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

تا کی میخواین بااین حرفای خانم جلسه ای طور مردار گستاخ تر و پرروتذ کنین و زنان رو سرکوب ؟!!!!!!گند ب ...

مشخصه تربیتت خوب نیست حرمت بزرگتر احترام بزرگتر یادت ندادن زبون درازی میکنی گستاخ وقیح هستی سنت کمه بچه مدرسه ای هستی هنوز همین شماها هستی که زندگی خراب کنی یکی دوست داره کتک بخوره به شما چه گسی از شما نظر نخواست بی تربیت گستاخ مشخصه خیلی سلیطه هستی یادت ندادن جواب بزرگتر زا با احترام بدی یه مشت چرت پرت از این بلاگرهای دوزاری یاد گرفتی همه جا میگی بعد زن متاهل باید بیاد از بچه مدرسه ای زندگی یاد بگیره؟

زارت. بیا پایین سرمون درد گرفت.

برو کتک بخور

نووووشش جونت

اصلا لیاقت امثال شما اینه بخاطر یه لقمه نون کتک تون بزنن بخاطر یه کیک تحقیر شین

به فرداش که روز زن بود ، ما دعوت بودیم از سرکار شوهرم یه مراسمی برای روز زن خلاصه با کلی خوشحالی رفت ...

یه کیک خودت میگرفتی که بهتر بود عزیزم بعد شام میاوردی میگفتی اینم کادوی من به مناسبت روز زن... شوهرت اینجوری شرمنده میشد و حرفی نمیزد آبم از آب تکون نمیخورد و قوم الظالمین هم سرجاشون میشستن