2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 141274 بازدید | 846 پست

عزیزم ناشکری باعث از بین رفتن نعمت میشه حالا نعمت گاهی همسر خوب زندگی کن هست اینم میشه نعمت واستفاده درست از نعمت قدردان بودن باعث ادامه یافتن نعمت میشه طلاق درصورتی که دلیل درست قطعی غیر قابل درمان نداشته باشه ناشکری هست اینکه بعصی کاربرا میان ما را احمق خطاب میکنن گه میگیم زندگی را بسازید بیرون خبری نیست آقایون همه عین هم هستن اکثرا عیب ایراد دارن برید مشاوره بسازید میان فحش میدن منم دیدم چند نفر یا طرف بعد طلاق مجرد موند یا با یکی بدتر ازدواج کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر مردها وقتی دستشون خالی میشه (بی پول میشن) بد اخلاق میشن چون پول رو برای خودشون اقتدار میدونن. شاید شوهر شما هم از نظر مالی وضعیت خوبی نداشته و منتظر یه جرقه بوده که مشتعل بشه. شاید هم اون شب که مادر شوهرتون گفتن که چرا برای زنت جشن نگرفتی همسرتون ناراحت شده اما بروز نداده و خندیده و شما که به روش آوردی دوباره از کوره در رفته. برای عصبانیت آدمها هزاران دلیل وجود داره. البته که شوهر شما خیلی اشتباه کرده که روی شما دست بلند کرده اما از این به بعد وقتی دیدی عصبانی هست چیزی بهش نگو بعد که آروم شد با زبون نرم خواسته هاتو مطرح کن از دعوایی هم که پیش اومده به خانوادههاتون چیزی نگو. فعلاً هم باهاش سر و سنگین باش اما باهاش کل کل و دعوا نکن. باید همسرتون رو با سرسنگین بودن متوجه کنید که رفتارش را تغییر بده و روی عصبانیتش کنترل داشته باشه. اما داد و قتل به هیچ عنوان نکن چون اوضاع رو بدتر میکنه فقط مدتی سرسنگین باش تا خودش عذرخواهی کنه و دل شما رو به دست بیاره بعد که آشتی کردین براش شرط بزار وقتی عصبانی شدی حق نداری به من دست درازی کنی

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
دقیقا موافقم حالا کتک کاری شوهره هزار درصد غلط ولی قدرت قدردانی اصلا خیلی مرد را تغییر میده اقتدار د ...

تا کی میخواین بااین حرفای خانم جلسه ای طور مردار گستاخ تر و پرروتذ کنین و زنان رو سرکوب ؟!!!!!!

گند بزنن به هرچی کوفت و زهر مار و اقتدار و مرض هست که نظام مرد سالاری برای رسیدن به منافعش کرده او مغز شماها....مزدی که برای ۳۰۰تومن پول زنش کتک میزنه ارزش نداره حتی تف کنی روش چه برسه اقتدار و ازاین چرندیات؟!!!!!

زنم انسانه نیاز به قدردانی و تشکر داذه......شوهرش برای قدردانی ازش و سربلندیش باید براش جشن میگرفت ..چرا ازاین طرف به قضیه نگاه نمی کنین؟!!!!!!!!

چرا فکر میکنین دنیا باید فقط به کام و براساس منافع و خواسته مردا بچرخه و زنان از خودشون بگذرن تا مردان راضی باشن؟؟!!!!

این با نظام برده داری چهدفرقی داره؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اسی تخم مرغ دونه ده تومنه😂😭از فکر کادو جشن این چیزا ب کل بیاید بیرون حتی اگه پول دارید توروخدا یکم ...

من اوایل خیلی حساس بودم همیشه هم بهش میگفتم وقتی دیدم فایده نداره بلد نیست ولش کردم به حال خودش گفتم همین بچه هام بزرگ میشن روز مادر جبران میکنن فدای سرم که شوهرم بلد نیست با اینکه هزاران بار بهش یاد دادم شاید تو این یازده سال زندگی 5تا شاخه گل برام گرفته باشه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

خانواده ی شوهرت دست خالی اومدن کافی نبود دلشون کیک هم می خواسته تو رو انداختن وسط ،شوهرت هم که انقدر ازشون ناراحتی توی دلش هست که نمی خواد حرفشونو گوش کنه حتی در مورد تو ،شوهرت به مشاوره ی روانشناسی نیاز داره

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

این اولین زخم زندگی مشترک که شوهرت بهت زد

واسه من دقیقا 12سال تمام بهم زخم زد

زخم

زخم

زخم

همه ی اینا انباشته شدن روی هم دیگه

و کوه بزرگی از درد و رنج و زخم روی دل من جا موندن

و یک ساله که هرچی تلاش میکنه به چشم من نمیاد (بقول خودش تلاش میکنه وگرنه به نظر من که وظایفشن تازه یادش اومد بعد از 12 سال انجام بده،اسمشو گذاشته تلاش کردن...)

خلاصه که دیگه دوستش ندارم

و برام فرقی نداره بود و نبودش تو زندگیم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

بیشتر مردها وقتی دستشون خالی میشه (بی پول میشن) بد اخلاق میشن چون پول رو برای خودشون اقتدار میدونن. ...

مردی کهد300 نداره یه کیک کوچیک بگیره همون بهتر ازدواج نکنه

مردی که کنترل خشم نداره بیماره صلاحیت ازدواج نداره

مردم با خون دل دختر بزرگ نکردن که یه نر هار کنترل اعصابش نداره هرملاکب سر دختر بیاره

بعد جالبه هم چنان یه عده تهی مغز معتقدن مردها منطقی آن و زنها احساسی !!!!!!!!!!!!الان امثال شوهر اسی سرتاسر احساس خشونت هستن بدون ذره ای منطق

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

تا کی میخواین بااین حرفای خانم جلسه ای طور مردار گستاخ تر و پرروتذ کنین و زنان رو سرکوب ؟!!!!!!گند ب ...

تو تاپیک هاتون نوشتید قصد ازدواج ندارید مشخصه تجربه شما کمه فقط یه مشت شعار چرندیاتی که به خورد شماها دادن به اسم حقوق زن وقتی شما خودت ازدواج نکردی تجربه نداری حق نداری برا یک زن متاهل نسخه بپیچی تحریک کنی؟؟با این حرفهای احمقانه که آب ایسنتا از چندتا زن جاهل یاد میگیری نیا زندگی بقیه را خراب کن مشخصه سنت کمه پس بهتره سکوت کنی

مردی کهد300 نداره یه کیک کوچیک بگیره همون بهتر ازدواج نکنه مردی که کنترل خشم نداره بیماره صلاحیت ازد ...

من تجربه خودمو گفتم عزیز دل و به هیچ عنوان رفتار اون آقا رو تایید نمیکنم و آقا حق نداشته همسرش رو کتک بزنه.

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
با شما حرفی ندارم مخاطب من شما نبودی جواب نمیدم

سآیت عمومی کامنت میذاری هرکسی میتونه ریپلای کنه

اگه این نمی تونی بپذیری کامنت نذار

بعدم مشخصه وقتی جواب منطقی نداری نباید م جواب بدی