2777
2789
عنوان

بنظرتون چلوی شوهرم الکی زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا اگه بخوام حرفی بزنم یا نشون بدم حرصی شدم باعث میشه اون هی بگه تو حسودیت میشه یا خانوادت فل ...

واس من که دخالت آنچنانی نمیکنن فقط میگن پول خرج نکن اینو نخر اونو نخر تو اگه میدونی زیاد دخالت میکنن چرا ساکتی واقعا ؟ بگو زندگی خودمه به کسی ربطی نداره نه مادرت نه خواهرت حق ندارن در مورد زندگیمون نظر بدن من با یه نفر ازدواج کردم نه یه خانواده خودتو عصبی کن تا کی هیچی نگی؟

اسی اصلا این کارو نکنفقط یکبار ببین یا بفهمه که الکی داشتی حرف میزدی با خودت تا عمر داره مسخرت میکنه ...

نه بابا نمیاد تو گوشیم نگاه کنه ولی خب زیادم نمیتونم الکی زنگ بزنم مثلا روزی یکبار

میدونم خاله زنکن مشکل اینجاس من زندکی خودمو ندارم تو زندگیم همه هستن غیر خودم شوهرمم در کو ن شونه

سعی کن خیلی عاقلانه رفتار کنی شاید شوهرت درست شد

اون داره کار اشتباهی میکنه رو شما تاثیر گذاشته الان دوست داری مثل شوهرت باشی

درصورتی که شوهرت باید الگوش شما باشی

مشاوره شماره دارم اگر تونستی زنگ بزن تلفنی هم نوبت میده

اگر خودت هم مشاوره خوب میشناسی برو عزیزم

باید این مشکل حل بشه به مرور زمان

واس من که دخالت آنچنانی نمیکنن فقط میگن پول خرج نکن اینو نخر اونو نخر تو اگه میدونی زیاد دخالت میکنن ...

اوایل همینکارو میکردم همین حرفا رو زدم ولی انقد خانوادش با سیاستن که شوهرمو دیوونه خودشون کردن که تا میام فقط کلامی بگم مثلا مادرت فوری میتوپه بهم که تو مشکل داری اونا خوبن و. بخدا وحشی میشه

همینکارارو میکنم ولی فایده نداشته من میگم زندگیم یجوری شده انگار من اضافیم روش زندگیم فقط داره به خو ...

حساس نباش چیکار داری اونا نظرشون چیه شما طبق نظر خودت مسائل خونوادتو رفع کن . و هروقت همسرت سرکوفتت زد بهش بگو هنوز نافت از مادرت جدا نشده کوچکتربن مسائل زندگیمونو بهش گزارش میدی قدرت تصمیم گیری نداری اونا باید برات تصمیم بگیرن

خب به مادرت بگو زنگ بزنه بعدش حرف نزنه تو خودت حرف بزن هرچی میخوای بگو بعدشم قطع کن ولی راهش این نیس ...

عزیزم گفتم مامانم بخاطر اخلاقای خاص بابام نمتونه زیاد بهم زنگ بزنه

جاریمم میبینم که با اون اخلاقای گندش شوهرم قبولش داره یکسره با مامانش در ارتباطه در حال حرفای خاله زنکی با خودم میگم حتما این چیزا براشون شاخص مهم بودنه چمدونم والا