2777
2789

دیگه وقتی با هم میرید باید مدر شوهرت جلو بشینه...گیریم خودش بخواد برهدعقب شما روت میشه بری جلو بشینی .اکثرا این حرکت براشون قفله

بعدم یه جوری سن میگی منظورت اینه مردنی نیستن؟جوونن

خیلی زشته رفتارت

چرا قبل ازدواج سبک سنگین نمیکنید.و فرهنگ و خانواده را نمیسنجید

اگه مادرخودش تو ماشین مینشست باور کن صداش در نمیومد ولی چون پدرشوهر و مادرشوهر میشینن دوست ندارن

اتفاقا من مادر خودم اصلا جلو نمیشینه ولی مادرشوهرم چرا،یسری چیزا شعور میخواد عزیزم بحث فهمه اینکه درک کنه اینا جوونن تازه عقدن دلشون به همین چیزا خوشه

پشت من خدا بوده همیشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواستی باهاش ازدواج نکنی داشتی ازدواج میکردی ایناروندیدی ک بفهمی ب خانواده اش وابسته هست گوش ب فرم ...

ن ب خدا نمیدونستم

میدونی خیلی بچه ننس

خیلیی وابسته خیلی احترام میزاره

خونواده ای ک بچه رو بدبخت کردن اصلا قابل احترام نیستن هر پور و مادری بابا مامان نیس

بچه بزرگ کردن فقط زاییدن نیس

عزیزم خواستتون غیر منطقی و لوسه

خب ماشین ندارن معلومه که شما باید ببرید مهمونی و ...

بعدم اون بزرگتره معلومه که جلو بشینه باید

حالا دو دقیقه پیش شوهرت نباش چی میشه مگه

آدم میاد اینجا تعجب میکنه واقعا...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

عزیزم خواستتون غیر منطقی و لوسه خب ماشین ندارن معلومه که شما باید ببرید مهمونی و ...بعدم اون بزرگتره ...

گفت دو دقیقس؟گفت همیشگیه،حتی وقتی بیرونن زنگ میزنه بیا منو برسون از سرکار خونه! بایدی وجود نداره عزیزم!

ن ب خدا نمیدونستم میدونی خیلی بچه ننس خیلیی وابسته خیلی احترام میزارهخونواده ای ک بچه رو بدبخت کردن ...

عزیزم همه ما انسان هستیم و ممکن الخطا

مطمین باش فردا خود من و شما هم اشتباهاتی تو زندگی و فرزند پروری خواهیم داشت که حتی ممکنه آسیب زننده باشه...

آیا باید بچه هامون به خاطر خطا هامون مارو بذارن کنار و بی محلی کنند؟؟؟

خودت مادر بشی میفهمی چقدر بچه عزیزه آدم دوست داره خودشو فدا کنه ولی خب هیچ وقت کامل نیستیم ما اشتباه داریم تصوزشم برام دردناکع روزی بچم بگه شایسته نام مادری نیستی

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

دقیقا همسرم آدم خوبیه آخه از کجا بدونم اینجور قراره بشه انقدر بدبختن پدرش ماشین نداره خونه نداره کار ...

خدا کمکت کنه که اینقدر مغرور و تکبر داری شک نکن بخاطر حرف امشبت خدا چنان با سر بزنتت زمین یاخدا شما دیگه کی هستی بدبخت میدونی کیه اونی که مثل شما میمونه خودشو دست بالا میبینه اگه همسرت خوبه همین پدر تربیتش کرده چجوره که همسرت خوبه اما مربی همسرت بدبخته منتظر باش منتظر باش میدونم که ناراحت شدی ولی چقدر حسادت داری که نمیتونی ببینی همسرت به باباش احترام میزاره خوبی دنیا به اینه که میچرخه خودتم بلاخره عروس دار میشی قربون خدا

اللهم عجل الولیک الفرج💚
منم مادرم جلو نمیشینه کلا با اینکه بخواد تو ماشینشون بشینه مشکل داره

نه مادرم مشکلی ندارن ولی جلو هم نمیشینن،حالا همین مادرشوهرا تو جوونی بیس چاری بغل دست شوهرشون بودن دیگه الان کوتاه بیان بذارن جوونا خوش باشن

دقیقا میخوام بگم مگه بابات ماشین نداره با ماشین خودشون بیام

بگو به نامزدت با خوبی

وقتی که باهاش تنهایی توی ماشین

یه کاری کن از اول تا اخر خوش بگذره

خودتو شاد نشون بده

بفهمه که تنها بودنتون خوش میگذره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1