2777
2789

مگه خرجمو شما میدی و غذای خوب میخورم چاق شدم و ... نه

بنده مادرم و مادربزرگم و کل خاندان مادری نگران چاقی بنده هستن . درصورتیکه من چاق نیستم و اضافه وزن دارم که اونم ارثیه. که به خودم مربوطه کاملا هم سالم هستم . و اینکه همینا همون زمانی که لاغر هم کرده بودم میگفتن چاق بودی بهتر بودی چرا لاغر کردی .

حالا مراسم دعوتم در جواب این جمله چی بگم که بی احترامی نشه

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اهمیتی نده بگیر به کتفت

مگه حتما باید جواب بدی؟!

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو زیاد صحبت کنی توروهم میخورم 😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

به خودم باشه درجواب کسی که تو تین مسائل دخالت کنه احترام نمیزارم .

ولی اگه من بد برخورد کنم با مامانم چپ میشن .

و مادر من خیلی وابسته به خانوادشه نمیخوام بعدا مادرم ازم ناراحت بشه در این رابطه

اهمیتی نده بگیر به کتفت مگه حتما باید جواب بدی؟!

هزار تا جواب میاد تو ذهنم نمیتونم ساکت بشینم ولی همه جوابام بی احترامی میشه و بیشتر خودم خراب میشم

بگو من گوشت میخورم چاق میشم

ولی شما گوه

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

ممنون به فکری ولی حواسم به وزنم هست.

اخه بعد ادامه میدن . میگن ورزش کن تحرکت رو بیشتر کن تو غذا خور نیستی حتما تحرکت کمه که چتق شدی

یا میتونی بگی ببخشید که مثل شما گوه خور نیستم!! فقدگوشت خوارم..

سیاهم، اما روشن مثل ستاره‌ها در شب،عمیق مثلاقیانوس‌های بی‌پایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایه‌اش، هر تیرگی‌اش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤

به خودم باشه درجواب کسی که تو تین مسائل دخالت کنه احترام نمیزارم . ولی اگه من بد برخورد کنم با مامان ...

دیر یا زود این اتفاق میوفته!! منم سالها پیش از یه جا تموم کردم این باج دادن های مسخره رو...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

هزار تا جواب میاد تو ذهنم نمیتونم ساکت بشینم ولی همه جوابام بی احترامی میشه و بیشتر خودم خراب میشم

همین بخدا

بی محلشون کن فقط

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

شوخی کردم نگی😂😂😆