2777
2789
عنوان

یه جواب محترمانه به کسی که میگه چاق شدی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست

یه جوری که انگار داری صحبت رو ادامه میدی بگو اتفاقا شما هم همینطور برای سنتون خوب نیست !

یا بگو رنگ موهاتون خوب نشده حیف قبلی بهتر بود

در جواب چاقی نگو اینا رو ها ... ولی وقتی اعتماد ب نفستو تو مهمونی میارن پایین شما هم یه چیزی بگو در طول مهمونی فکرشون درگیر بشه

ب منمیگن میگم اتفاقا هر کی میبینه میگه چقد تپل بودن واست میاد😌😌

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوابی نمیخواد، اینو معمولا به همدیگه میگن، چاق شدی لاغر شدی... از روی فضولی ام نیست چقد روی حرفای عا ...

اخه یکی دوتا نیس انقدر میگن یعنی من بالای هزار بار این حرف رو شنیدم ازشون و واقعا دیگه حوصله شنیدنشو ندارم . مگه من خودم نمیدونم که چاق شدم؟؟ مادربزرگم زنگ میزنه به مادرم میگه دخترت چاق شده بهش بگو تحرکشو بیشتر کنه .

یا برای حجابه بنده یا حتا کفش پوشیدن بنده نظر میدن در صورتی که من کاملا عادی هستم و حتا بزرگونه هم هست همه چیم .

و اینکه من خودم دیگه نوجوان نیستم و شوهر دارم به مادر بزرگه بنده چه ربطی داره با اینکه جوان هم هستن مسن نیستن که بگم خب همه همسن و سالاش این ایرادات رو میگیرن . و خب میدونن که من کلا راجب خودم و زندگیم باهتشون صحبت نمیکنم از طرف مادرم این موضوعات رو وارد میکنن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بهترین راه اینه کانون صحبت رو از رو خودت ببری رو اونا ... برات نوشتم

بله من اصلا باهاشون هم کلام نمیشم زیاد مامانمه که همیشه کل زندگیشو میریزه رو میز اونا هم از طریق مامانم این حرفارو بهم میرسونن وگرنه به خودم مستقیم نمیگن

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

سکوت کن

سکوت بهترین جوابه

همراه با یه لبخند تلخ و مضحک

من یکی بهم بگه کی دوباره بچه میاری ینی اینقد بدم میاد انگار بهم چاقو میزنن

الان ب جهت حفظ احترام از مجبوری سکوت میکنم ولی از دورن خودمو میخورم

غرق در افکار پوچ....

اخه بعد ادامه میدن . میگن ورزش کن تحرکت رو بیشتر کن تو غذا خور نیستی حتما تحرکت کمه که چتق شدی

به نظرم اگر بخواین محترمانه پیش بره بعدش دیگه شما جواب ندین و بحثو عوض کنین یا هر جملهای که گفتین روی همین مفهوم باشه که به فکر هستم. حالا اگر حس کردین طرف از روی دلسوزی میگه مثلا بگین«ممنون ولی خودم به فکر هستم».

نمیدونم بیشتر ادامه بدن چیکتر میشه کرد