2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از ما میپرسی ؟

دختر مثل برگ گل میمونه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

خودتو جم کن 😬🤧🤣

من داشتم کامنت میزاشتم فلسفی که یهو چشمم خورد به ایدیش دیدم مرده😂🤦🏻♀️

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

دارید آمار میگیرید؟

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

من داشتم کامنت میزاشتم فلسفی که یهو چشمم خورد به ایدیش دیدم مرده😂🤦🏻♀️

همون

من ب فرمان دلم دلبرنوازی میکنم،دلبرم شاید نداندعشق بازی میکنم،عاشقانه میپرستم خال لبهایش ولی،او نمیداند ک من مهمان نوازی میکنم🫀

حداقل صد تا دختر خوب که حاضرم دست رو قرآن بذارم که خوبن فقط تو همین سایت میشناسم

تو اطرافت نگاه کن توقع ت هم بیار پایین تو انتخابت

راحت گیرت میاد

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........