2777
2789

سلام نزدیک ۲ ساله عقدم.

پدرشوهرم و مادرشوهرم باهم زندگی نمیکنن طلاق نرفتن ولی هیچ وقت باهم صحبت نمیکنن.بخاطره اینکه پدرشوهرم زن دوم گرفته.

وضع مالشون اصلا خوب نیس. پدرشوهرم تا اون سنش ن ماشین داره ن خونه نامزدم ب تنهایی داره تلاش میکنه بگذریم ...

خانم دوم پدرشوهرم ماشین داره میگن واسه پدرشوهرمه الکی...

ی موضوعی ب شدت منو اذیت میکنه اینکه هرجا رفتنی مهمونی پدرشوهرم و مادرشوهرم میان تو ماشین ما سوار میشن با مادرشوهرم مشکلی ندارم بنده خدا همیشه پشت سوار میشه ولی پدرشوهرم جلو میدونم بزرگتره احترام واجبه ولی دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم

عروسی رفتنی من دلممم میخواد پیش همسرم باشم ن پشت دلممم میخواد راحتباشم

عیددیدنی رفتنی همینجوریگیریم این طرف اون طرف حالا قراره دو ر ز دیگه بریم عقد پسر عموش نمیخوامشت بشینم اینو چجوری ب همسرم بگم بابات خودش ماشین مگه نداره؟ با ماشین خودشون بیان چجوری بکم اینو؟؟

دیگه واقعااا نمیتونم تحمل کنم

اینم بگم پدر و مادرش پیر نیستن ۴۸ ۵۰ ساله میشن

و ی چیز دیگه مثلا منو و همسرم بیرونیم باباش زنگ میزنه میگه بیا منو از سرکار بدسون خونه وایییی بعد میریم دنبالش آخه یعنی چی م.ه من با خونوادش ازدواج کردم

مرتیکه عوضی بجای زن دوم گرفتن ب فکر خونه و ماشین بودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجوری هست باید به همسرت بگی. اینا چیزایی نیست که خودشون بفهمن. شما اگر ساکت باشی مبگن راضیه که چیزی نمیگه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حالا پشت بشینی چی میشه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

فکر نکنم بره عقب

تازه جنگم راه میندازه

مگه به شوهرت بگی اونا رو برسونه عقد باز بیاد دنبال شما

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

باید از اولش حواست را جمع میکردی

باید یه این درک میرسیدی که خانواده پسره از خود پسره مهم تره

تا الااان درگیر این مسئله های پیش پا افتاده نشی

بعدشم مگه آدم روش میشه با همچین خانواده داغونی جایی ظاهر بشه

🤍✨️Hala Madrid

تو خانواده ما رسم نیست پدر عقب بشینه اصلا اینو نگو از چشم میوفتی

فقط میتونی بگی چرا با ماشین خودش نمیاد بابات

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️