2777
2789
فرستادم براتتوام برا ارامش من بفرست

انشالله خدا ب دل همتون ارامش بده الهی ک حاجت روا بشین

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد نماز صبح و بخونم اما نمیخونم🥲

خب چرا نمیخونی

یچیزی میگمو میرم :دیدی وقتی یه جوجه وابستت میشه هرجا میری دنبالت بدو بدو میاد و در نهایت ناخواسته زیر پات له میشه؟قصه زیادی پای آدما بودن هم همینه!:)

دیشب یه کوچولو توره زدم به صورت م سوختهههه...قرمز سوزش شدید..پماد زینک زدم.ان آن زدم نرفته هم سوزش و هم قرمزه..استرس دارم چه غلطی کردم لک نشه پوستممم.راهکار دارین،،بیدار شدم واس نماز دیون قرمزه و میسوزه خوابم نبرده

ایشالله به مراد دلت برسی🌹

حاجت روا بشین ب حق ابالفضل من خیلی ابالفضلیم هرجا گیر کنم فقط میگم ابالفضل زودم جوابمو میده ایندفعم نا امیدم نمیکنه 🙏🏻😔

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
متاسفم عزیزم واقعا 💔 ناراحت شدم ...ایشالله بهترینها سر راهت خدا بزاره همین که زود فهمیدی چه لجنی بو ...

انقدری تاراحتم حد نداره نمیتونم دقیص بگم اینجا شناخته نشم

اما دیروز فهمیدم یارو دزد بی لول بوده بعد عصر وقت مشاوره گرفتم با مشاور صحبت کردم

انقد بد شد بااینک پنج ماعه کات کزدیم و بلاکش کردم

دیشب گفتم از بلاکی درش بیلرم فحش بارونش کنم اما ترسیدم نمیذونم چرا

چهارصد تومن فهمیدم دزدی کرده بود

حاجت روا بشین ب حق ابالفضل من خیلی ابالفضلیم هرجا گیر کنم فقط میگم ابالفضل زودم جوابمو میده ایندفعم ...

قربون دل مهربونت بشم ایشالله به حق آقا ابالفضل حاجت روا میشی❤️🌹

قربون دل مهربونت بشم ایشالله به حق آقا ابالفضل حاجت روا میشی❤️🌹

انشالله اول شما ب حاجتت برسی منم روسفید کنه ابالفضل

انقدری تاراحتم حد نداره نمیتونم دقیص بگم اینجا شناخته نشم اما دیروز فهمیدم یارو دزد بی لول بوده بعد ...

عزیز دلم درکت میکنم منم پارسال گول یه عوضی افتادم اعتماد کردم بهش نمیدونستم آقا دزده !!!!چهارصد تومان که چیزی نیست مال من نزدیک ده ملیون ازم خورد و به آبم روش