2777
2789
عنوان

با شوهرم تو یه رشته تحصیلی مشغول هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن شوهر فقط برات شوهر باشه انتظار معلمی نداشته باش چون اکثرا علاقه ندارن

انتظار معلمی نیست باور کنید اما کمک گرفتن واقعا چیز زیادی نیست

پس منم باید به ایشون بگم شیرینی و آشپزی و خوراکی دوست داری من بدجنسم درست نمیکنم وظیفه زن نیست مگه سر آشپز استخدام کردی برو پول بده بخر؟..

چند روز پیش مهمونی برا پیشرفت تحصیلی ایشون بود با حال بد و پریودی نشستم پای کارای ایشون و به کارا خودم نرسیدم این واقعا آدم و ناراحت میکنه گرچه من برای ایشون کاری نکردم که از ایشون هم انتظار جبران داشته باشم ولی...

می‌خواهم بروم و ناپدید شوم...

تازه شناختی که برات عجیبه؟ شما که ازدواج هم کردی مگه تا قبلش اینجوری نبود؟

قبلش پیش نیومده بود

آره برام عجیبه آخه قبلا بچه هایی که نچسب بودن(البته ایشون اینطور نیستن) تو کلاس دانسته هاشونو برا خودشون نگه میداشتن تا خودشون از همه بیشتر بلد باشن

انتظار معلمی نیست باور کنید اما کمک گرفتن واقعا چیز زیادی نیست پس منم باید به ایشون بگم شیرینی و آشپ ...

نه متوجه نشدید منظورم چی بود.من چیز دیگه ای گفتم.حتی یه مرد بخواد به زنش رانندگی یاد بده کلی بی اعصابی در میاره برا همین میگن با غریبه اموزش ببینی بهتره

احتمالا ته دلش میترسه ازش جلو بزنی،به نظرم یه توضیح دادن ساده چیزی نیست که بخواد بگه حوصله ندارم،زن و شوهر باید به پیشرفت دیگه کمک کنن

البته هرکس خودش بیشتر از بقیه شناخت داره نسبت به همسرش من صرفا نظرم رو گفتم نارحت نشیا

نه متوجه نشدید منظورم چی بود.من چیز دیگه ای گفتم.حتی یه مرد بخواد به زنش رانندگی یاد بده کلی بی اعصا ...

شاید میدونم چی میگید

اما خب من میگم اگه دو طرف این شکلی باشیم که زندگی ،زندگی نمیشه که 🥲

من بگم من بدجنسم

ایشونم بگن من بدجنسم😅

پس کجاست اونی که میگن زن و مرد باید عیب های هم رو بپوشونن و کامل کننده همدیگه باشن؟..

احتمالا ته دلش میترسه ازش جلو بزنی،به نظرم یه توضیح دادن ساده چیزی نیست که بخواد بگه حوصله ندارم،زن ...

منم دقیقا مثل شما میگم یه توضیح که چیزی نیست واقعا 🤷🏻

نه متوجه نشدید منظورم چی بود.من چیز دیگه ای گفتم.حتی یه مرد بخواد به زنش رانندگی یاد بده کلی بی اعصا ...

حتی ایشون اوایل ازدواج خواسته شون از من این بود که همراهشون باشم تو مسیر تحصیلی که دارن و من همراهشونم