خانما به عنوان کسی که ده ساله بدون توقع دارم زندگی میکنم بهتون میگم هیچوقت مثل من نباشید خدا شاهده تهش میشید یکی مثل من ، الکی میگن زن باید قانع و کم خرج باشه
یازده ساله ازدواج کردم تو این یازده سال یکبار به شوهرم نگفتم چرا برام کادو تولد نخریدی چرا ولنتاین نخریدی چرا روز زن نخریدی، همیشه با خودم گفتم من سر سفره بابام سیر شدم دلیلی نداره بخاطر یه کادو خودمو ناراحت کنم غرورم هیچوقت اجازه نداد به زبون بیارم بهش بگم برام کادو بخر ، خداروشکر خودشم انقد گاوه اصلأ حالیش نیست این چیزا چیه ، حالا چند روز پیش به اصرار دخترم رفتیم بیرون یدونه شال زپرتی برام خرید اونم از دست فروش ، من هیچی نگفتم چون عادت کردم به این کاراش ، نه سورپرایز بلده نه بلده چیزی بخره نه هیچی ، شب شد تنها رفت خونه مادرش بعد از چند ساعت اومده خونه تو چشام زل زده میگه دامادمون برای خواهرم آیفون خریده ۱۵۰ میلیون دمش گرم و فلان ، من هیچی نگفتم فقط گفتم مبارکش باشه بسلامتی استفاده کنه ولی ته دلم خیلی ناراحت شدم که هیچوقت اونقدری که باید تو این زندگی ارزش نداشتم ، سه تا خواهرشوهر دارم همگی هرچی بچه هاشون یا شوهراشون براشون خریدن رو استوری کردن منم حقیقت لغو دنبال کردن زدم که نبینم و بیشتر از این ناراحت نشم 😔 از پنجشنبه از فکرم بیرون نمیره کاش دخترم نبود میتونستم طلاق بگیرم ، نه بخاطر این چیزا نه کلا چندساله دلسرد شدم از این زندگی