2777
2789

خانما به عنوان کسی که ده ساله بدون توقع دارم زندگی میکنم بهتون میگم هیچوقت مثل من نباشید خدا شاهده تهش میشید یکی مثل من ، الکی میگن زن باید قانع و کم خرج باشه

یازده ساله ازدواج کردم تو این یازده سال یکبار به شوهرم نگفتم چرا برام کادو تولد نخریدی چرا ولنتاین نخریدی چرا روز زن نخریدی، همیشه با خودم گفتم من سر سفره بابام سیر شدم دلیلی نداره بخاطر یه کادو خودمو ناراحت کنم غرورم هیچوقت اجازه نداد به زبون بیارم بهش بگم برام کادو بخر ، خداروشکر خودشم انقد گاوه اصلأ حالیش نیست این چیزا چیه ، حالا چند روز پیش به اصرار دخترم رفتیم بیرون یدونه شال زپرتی برام خرید اونم از دست فروش ، من هیچی نگفتم چون عادت کردم به این کاراش ، نه سورپرایز بلده نه بلده چیزی بخره نه هیچی ، شب شد تنها رفت خونه مادرش بعد از چند ساعت اومده خونه تو چشام زل زده میگه دامادمون برای خواهرم آیفون خریده ۱۵۰ میلیون دمش گرم و فلان ، من هیچی نگفتم فقط گفتم مبارکش باشه بسلامتی استفاده کنه ولی ته دلم خیلی ناراحت شدم که هیچوقت اونقدری که باید تو این زندگی ارزش نداشتم ، سه تا خواهرشوهر دارم همگی هرچی بچه هاشون یا شوهراشون براشون خریدن رو استوری کردن منم حقیقت لغو دنبال کردن زدم که نبینم و بیشتر از این ناراحت نشم 😔 از پنجشنبه از فکرم بیرون نمیره کاش دخترم نبود میتونستم طلاق بگیرم ، نه بخاطر این چیزا نه کلا چندساله دلسرد شدم از این زندگی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بیشتر از این ناراحتم که چرا اومده داره به من میگه وقتی میدونه خودش برای من هیچی نمیخره چرا نمیفهمه منم زنم ناراحت میشم و مقایسه میکنم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

حالا زیاد بزرگواریم خوب نیست

بزن تو سرش

یعنی چی دغدغه ام این چیزا نباشه همه مون ادمیم

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم باور کن خودم با وام برا خودم آیفون خریدم یک ماه پیش ۸۰ تومان اونوقت رفتم خونه مادر شوهرم خواهر شوهرم ایفونش رو نشونم داد که روز زن از شوهرش کادو گرفته به شوهرم گفتم یاد بگیر شوهرم سری تکون داد رفت راستش خیلی غصه خوردم

بساز بودن فایده نداره

مرد نمک نشناسه

هار میشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

به شخصه تجربه کردم وقتی خواسته ها و حق طبیعیمو از اطرافیانم خواستم و توضیح دادم ،حالا با غر زدن یا اشتیاق یا هر روشی ،جواب داده ،ببین حتی آدمای با ملاحظه هم باید بهشون یادآوری بشه ،این چیزا غرور بردار نیست ،به عنوان همسر یه سری وظایف داره باید انجام بده ،در حد توان و بودجش

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من