2777
2789
عنوان

ولی واقعا خوشبحال خانه‌دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 54 پست
من کار کردن بیرون رو دوست ندارم ولی خونه دار بودن رو هم دوست ندارم دوس دارم یه هدفی داشته باشم آخه ک ...

منم دوست دارم

درصورتی که برم یه تایپ کوتاه عصر مثلا دو سه ساعت حداکثر

واقعا صبحها دوست دارم بخواااابم ولی فعلا چون درس میخونم نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از یه خانه دار خسته و عصبی که از صبح با یه بچه ی ۶ساله سرو کله زده و طپش قلب وقلب درد گرفته به شما س ...

عزیزم خسته نباشی

اره من خانهدار های بی بچه رو گفتم😅

بچه باشه نمیشه استراحت کرد واقعا

اینکه اسمش خانه داری نیست خوردن خوابیدنههر روزم بساط بیرون رفتن و پیاده روی برپا نیست کهبیچاره ها دا ...

وای دقیقا همین خوردن خوابیدن نیاز دارم واسه یه مدت

کار خونه مشترکه برای همه خانمها هست

اون ک بله،ولی تصور شما از زن خانه دار اشتباهه

من صبحا پا به پای مادرم کار میکنم

شبا هم تا ب خودم میام تا ۱۱ شبه

توقع تشکر یا پول ندارم،ولی واقعا حیف از عمری ک اینجوری تلف شه

آدم وقتی شاغله،پولداره،مستقله،وجهه اجتماعی داره،واسه دو قرون چشمم ب جیب شوهر نیست و....

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

اینی ک تعریف کرد واسه پولداراستمجردی ک شاغل نباشه خونه نشینهنه میشه با دوستات بری بیروننه پول داری ک ...

اره مجردی نمیشه

مجردی حتماا باید شاغل باشی تا مستقل به خساب بیای

اره خب ولی خانه داری ک خانه دار باسه تا ۱۱نمیخوابه ک بدبخت😂

بچه نداشته باشه راحت مبتونه بخوابه

تازه من خودم یادمه کوچک بودم مامانم تا ۱۰ حداقل هرروز میخوابید بعدش تند تند کاراشو میکرد

بچه نداشته باشه راحت مبتونه بخوابهتازه من خودم یادمه کوچک بودم مامانم تا ۱۰ حداقل هرروز میخوابید بعد ...

والا من ک خودم خانه دارم اشپزی نمیکنم ب اون صورت سختمه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️