این الان شبیه آبجیش نیست من اصلا تشخیص چهره ی شرقی و غربی و اینا نمیدم همین امروز فهمیدم داستان چیه� ...
ای خدااا یکی از یکی ناز تر ماشالله 🥰🥰🥰🥰🥺🥺
اره این به غربی میزنه چهره اش
رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون گلم چشماتون ناز میبینم🥰🥰😘😘عه پس خوب دقتی دارن خانواده ی شوهرمبه زینب میگن شرقی به رقیه میگ ...
🥰🥰🥰😘😘
ارههه شبیه ترک هاست زینبم هم شبیه ترکاست ولی خانواده شوهرت طبق رنگ مو میگن فکر کنم چون رقیه خانم قشنگ هم چشم و ابرو مشکی از این جهت شبیه شرقیهاست
رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍
ای ننه فندقی قربونش برم چه با نمک و نازه 💖✨ ماشالله شرققی یا یعنی یکم گندم گون یا اینکه یعنی اصالت داره چهرش
اسمشم خیلی قشنگه
چون به انسان نعمت داديم اعراض كرد و خويشتن به يك سو كشيد، و چون گزندى به او رسيد نوميد گرديد. (اسرا ۸۳) ببین😍 من خودم رو نه مذهبی میدونم نه دیندار نه خدا ترس ، ادعای عنسانیت هم ندارم ☺️🪭، پس اگه توهینی کردی و در جواب بی ادبیت شستمـ🧽ـت، پهنت کردم رو بند، جلوی آفـ☀️ـتاب و دو تا گیره خشـ🎀ـگل زدم روت اصلا ناراحت نشو 🥹🤚🏼🌹فقط سریعتر خشـ🗿ـک شو بند رو شلوغ نکنی 🫶🏼
ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینه😘😘😘خیلی جالبه عزیزم من امشب متوجه منظور همه از چهره ی شرقی شدم توی ذ ...
نبابا کجاش چینیه ماشالله چشماش درشته
چون به انسان نعمت داديم اعراض كرد و خويشتن به يك سو كشيد، و چون گزندى به او رسيد نوميد گرديد. (اسرا ۸۳) ببین😍 من خودم رو نه مذهبی میدونم نه دیندار نه خدا ترس ، ادعای عنسانیت هم ندارم ☺️🪭، پس اگه توهینی کردی و در جواب بی ادبیت شستمـ🧽ـت، پهنت کردم رو بند، جلوی آفـ☀️ـتاب و دو تا گیره خشـ🎀ـگل زدم روت اصلا ناراحت نشو 🥹🤚🏼🌹فقط سریعتر خشـ🗿ـک شو بند رو شلوغ نکنی 🫶🏼