2777
2789
عنوان

چهره شرقی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 64 پست
این الان شبیه آبجیش نیست من اصلا تشخیص چهره ی شرقی و غربی و اینا نمیدم همین امروز فهمیدم داستان چیه� ...

ای خدااا یکی از یکی ناز تر ماشالله 🥰🥰🥰🥰🥺🥺

اره این به غربی میزنه چهره اش

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدااا یکی از یکی ناز تر ماشالله 🥰🥰🥰🥰🥺🥺اره این به غربی میزنه چهره اش

ممنون گلم چشماتون ناز میبینم🥰🥰😘😘

عه پس خوب دقتی دارن خانواده ی شوهرم

به زینب میگن شرقی

به رقیه میگن اروپایی

بنظر خودم رقیه شبیه ترکاس

ممنون گلم چشماتون ناز میبینم🥰🥰😘😘عه پس خوب دقتی دارن خانواده ی شوهرمبه زینب میگن شرقی به رقیه میگ ...

🥰🥰🥰😘😘

ارههه شبیه ترک هاست زینبم هم شبیه ترکاست ولی خانواده شوهرت طبق رنگ مو میگن فکر کنم چون رقیه خانم قشنگ هم چشم و ابرو مشکی از این جهت شبیه شرقیهاست

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

🥰🥰🥰😘😘ارههه شبیه ترک هاست زینبم هم شبیه ترکاست ولی خانواده شوهرت طبق رنگ مو میگن فکر کنم چون رقی ...

چه جالب آفرین دقیقا از نظر رنگ مو میگن رقیه موهاش خیلی روشن تره تو عکس تیره شده ابروشم طلایی موشم روشن چشماش سیاه ولی

خیلی خوب متوجه شدیدا مادر شوهرم ترک ایل قشقاییه با یه نژاد قوی بنظرم شبیه خود خانواده ی باباشونن اگر منو ببینید میگید انگار دخترای تو نیستن😂😂😂😂😂

ای ننه فندقی قربونش برم چه با نمک و نازه 💖✨ ماشالله شرققی یا یعنی یکم گندم گون یا اینکه یعنی اصالت ...

ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینه

😘😘😘

خیلی جالبه عزیزم من امشب متوجه منظور همه از چهره ی شرقی شدم توی ذهنم چینی میومد فقط

ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینهنه واقعا قاطی میکنم شرق میشه کره چین ژاپن با ایران عراق کشورهای عربیشای ...

وقتی میگن قیافه شرقی داره یعنی شبیه چینیا یا کره ای ها یا ژاپنی ها هست

ولی بنظرم دخترتون اصلا شبیه اونا نیست

در ضمن خیلی نازه و بامزه س یه اسپند براش دود کن

وقتی میگن قیافه شرقی داره یعنی شبیه چینیا یا کره ای ها یا ژاپنی ها هست ولی بنظرم دخترتون اصلا شبیه ا ...

چشم گلم چشماتون قشنگن

آره واقعا به کره ایا شباهت ندارن دخترای من

شرق فکر کنم منظورشون ایران بوده طبق نظر دوستان

همه به خود من میگن شبیه عربام شاید چون سیدم