2777
2789
عنوان

چهره شرقی

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 61 پست
ممنون گلم سلامت باشید شبیه شرقیاس؟انقد همه گفتن سوال شده برام اصلا شرقی یعنی کجا

چقدر نازه 🥰

انصافا نمیدونید شرقی یعنی کجا ؟ شرقی قیافه های مختلف داره یک مدلش شبیه کره ای هاست یک مدلش شبیه ایرانی ها چشم و ابرو مشکی اکثرا یک مدلش .....دختر شما یک چهره زیبای ایرانی داره

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

من یه رقیه خانم سه ساله ام دارم

قربونش برم 🥹

من براخودم همیشه مداحی بنت الکرم رقیه سایه سرم رقیه اسمتو میذارم یه روز رو دخترم رقیه میخونم بچه هام عاشق این مداحین

خدا و حضرت رقیه پناهشون باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونش برم 🥹من براخودم همیشه مداحی بنت الکرم رقیه سایه سرم رقیه اسمتو میذارم یه روز رو دخترم رقیه ...

عزیزدلم خیلی قشنگ این مداحی ممنون گلم همچنین خدا نگهدار بچه های شمام باشه ان شالله 😘😘😘

چقدر نازه 🥰انصافا نمیدونید شرقی یعنی کجا ؟ شرقی قیافه های مختلف داره یک مدلش شبیه کره ای هاست یک مد ...

ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینه

نه واقعا قاطی میکنم شرق میشه کره چین ژاپن با ایران عراق کشورهای عربی

شاید برای این میگن که آبجیش بوره و یه سریا میگن چقد شبیه اروپاییاس

ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینهنه واقعا قاطی میکنم شرق میشه کره چین ژاپن با ایران عراق کشورهای عربیشای ...

❤❤

همه کشور هایی که گفتی شرقین در کل اکثرا شر قی چشم و ابرو مشکی بور میشه غربی از این جهت گفتن

❤❤همه کشور هایی که گفتی شرقین در کل اکثرا شر قی چشم و ابرو مشکی بور میشه غربی از این جهت گفتن

آهان چه جالب پس شمال و جنوب نداریم

آره مو و ابروش روشنه میگن شبیه به قول خودشون غربیاس

چجوری میشه یه خواهر شرقی یه خواهر غربی 😂😂😂😂😂😂😂

آهان چه جالب پس شمال و جنوب نداریمآره مو و ابروش روشنه میگن شبیه به قول خودشون غربیاسچجوری میشه یه خ ...

شمال جنوب دیگه پنگوئن ها هستن 😔🤣🤣اره دیدی گفتم منظورشون از جهت بور بودن و چشم و ابرو مشکی به به خوش به حالت شده دو تا گل دختر زیبا خدا حفظشون کنه قشنگم :))❤❤

❤❤ همه کشور هایی که گفتی شرقین در کل اکثرا شر قی چشم و ابرو مشکی بور میشه غربی از این جهت گفتن

این الان شبیه آبجیش نیست

من اصلا تشخیص چهره ی شرقی و غربی و اینا نمیدم همین امروز فهمیدم داستان چیه😂😂😂😂

شمال جنوب دیگه پنگوئن ها هستن 😔🤣🤣اره دیدی گفتم منظورشون از جهت بور بودن و چشم و ابرو مشکی به به خ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍وای مردم از خنده پنگوئنا عالی بود راست میگیدا بنظرم برم یه نقشه ی زمین و نگاه کنم با کشورا خیلی داغون شدم

ممنون گلم سلامت باشید ان شالله قسمت خودتون