mamaneroghaye78 مدیر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 عنوان چهره شرقی | مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 61 پست خانما به دختر کوچیکم میگن چقد چهره ی این بچه زینب شرقیهعمش میگه خیلی صورت شرقی ای داره زینب شانزده ماهشه زینبم عکسشو بذارم تشخیص میدید امروز | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatehghalbam عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1136 این الان شبیه آبجیش نیست من اصلا تشخیص چهره ی شرقی و غربی و اینا نمیدم همین امروز فهمیدم داستان چیه� ... ای خدااا یکی از یکی ناز تر ماشالله 🥰🥰🥰🥰🥺🥺اره این به غربی میزنه چهره اش کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 ای خدااا یکی از یکی ناز تر ماشالله 🥰🥰🥰🥰🥺🥺اره این به غربی میزنه چهره اش ممنون گلم چشماتون ناز میبینم🥰🥰😘😘عه پس خوب دقتی دارن خانواده ی شوهرمبه زینب میگن شرقی به رقیه میگن اروپاییبنظر خودم رقیه شبیه ترکاس
fatehghalbam عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 1136 ممنون گلم چشماتون ناز میبینم🥰🥰😘😘عه پس خوب دقتی دارن خانواده ی شوهرمبه زینب میگن شرقی به رقیه میگ ... 🥰🥰🥰😘😘ارههه شبیه ترک هاست زینبم هم شبیه ترکاست ولی خانواده شوهرت طبق رنگ مو میگن فکر کنم چون رقیه خانم قشنگ هم چشم و ابرو مشکی از این جهت شبیه شرقیهاست کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 🥰🥰🥰😘😘ارههه شبیه ترک هاست زینبم هم شبیه ترکاست ولی خانواده شوهرت طبق رنگ مو میگن فکر کنم چون رقی ... چه جالب آفرین دقیقا از نظر رنگ مو میگن رقیه موهاش خیلی روشن تره تو عکس تیره شده ابروشم طلایی موشم روشن چشماش سیاه ولیخیلی خوب متوجه شدیدا مادر شوهرم ترک ایل قشقاییه با یه نژاد قوی بنظرم شبیه خود خانواده ی باباشونن اگر منو ببینید میگید انگار دخترای تو نیستن😂😂😂😂😂
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 هر دوشون خوشگل هستند، خداحفظشون کنه ممتون گلم سلامت باشید و عاقبت بخیر
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15195 به منم انقد میگن بی بی فیس خسته شدمهمش دوس دارم ماسک بزنماز بس میگن صورتت کوچولو!
مری__پاپینز عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 1579 ای ننه فندقی قربونش برم چه با نمک و نازه 💖✨ ماشالله شرققی یا یعنی یکم گندم گون یا اینکه یعنی اصالت داره چهرش اسمشم خیلی قشنگه
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 به منم انقد میگن بی بی فیس خسته شدمهمش دوس دارم ماسک بزنماز بس میگن صورتت کوچولو! آخی عزیزم قشنگه خیلی من عاشق بی بی فیسام
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 ای ننه فندقی قربونش برم چه با نمک و نازه 💖✨ ماشالله شرققی یا یعنی یکم گندم گون یا اینکه یعنی اصالت ... ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینه😘😘😘خیلی جالبه عزیزم من امشب متوجه منظور همه از چهره ی شرقی شدم توی ذهنم چینی میومد فقط
مری__پاپینز عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 1579 ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینه😘😘😘خیلی جالبه عزیزم من امشب متوجه منظور همه از چهره ی شرقی شدم توی ذ ... نبابا کجاش چینیه ماشالله چشماش درشته
zozokhanom عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 2432 ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینهنه واقعا قاطی میکنم شرق میشه کره چین ژاپن با ایران عراق کشورهای عربیشای ... وقتی میگن قیافه شرقی داره یعنی شبیه چینیا یا کره ای ها یا ژاپنی ها هست ولی بنظرم دخترتون اصلا شبیه اونا نیست در ضمن خیلی نازه و بامزه س یه اسپند براش دود کن
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 نبابا کجاش چینیه ماشالله چشماش درشته ممنون عزیزمممم
mamaneroghaye78 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 155 وقتی میگن قیافه شرقی داره یعنی شبیه چینیا یا کره ای ها یا ژاپنی ها هست ولی بنظرم دخترتون اصلا شبیه ا ... چشم گلم چشماتون قشنگنآره واقعا به کره ایا شباهت ندارن دخترای من شرق فکر کنم منظورشون ایران بوده طبق نظر دوستانهمه به خود من میگن شبیه عربام شاید چون سیدم