ممنون گلم سلامت باشید شبیه شرقیاس؟انقد همه گفتن سوال شده برام اصلا شرقی یعنی کجا
چقدر نازه 🥰
انصافا نمیدونید شرقی یعنی کجا ؟ شرقی قیافه های مختلف داره یک مدلش شبیه کره ای هاست یک مدلش شبیه ایرانی ها چشم و ابرو مشکی اکثرا یک مدلش .....دختر شما یک چهره زیبای ایرانی داره
رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍
ممنون گلم چشماتون قشنگ میبینهنه واقعا قاطی میکنم شرق میشه کره چین ژاپن با ایران عراق کشورهای عربیشای ...
❤❤
همه کشور هایی که گفتی شرقین در کل اکثرا شر قی چشم و ابرو مشکی بور میشه غربی از این جهت گفتن
رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍
آهان چه جالب پس شمال و جنوب نداریمآره مو و ابروش روشنه میگن شبیه به قول خودشون غربیاسچجوری میشه یه خ ...
شمال جنوب دیگه پنگوئن ها هستن 😔🤣🤣اره دیدی گفتم منظورشون از جهت بور بودن و چشم و ابرو مشکی به به خوش به حالت شده دو تا گل دختر زیبا خدا حفظشون کنه قشنگم :))❤❤
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍وای مردم از خنده پنگوئنا عالی بود راست میگیدا بنظرم برم یه نقشه ی زمین ...
🤣🤣🤣🥰❤💫💫