2777
2789
عنوان

توی شهرغریب زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 53 پست
برامنم خیلی بوداوایل اماشرایط خودموپذیرفتم،حتی بعضی روزابهم میگفتن ک حرصم بدن میگفتم ایول خوب من دور ...

بعد بخدا من خیلی باهاشون خوبم نمیدونم چرا اینقد بی احساسن وسریع منو خط میزنن روی هرچیز چرت پرتیم شده اصلا بشه یکسالم سمتم نمیان تا خودم برم

منم دوست ندارم کسی تو زندگیم کجا برم بیام حرف بزنه یا ازدوست داشتن توسط یسری خوشم نمیاد چون یه زمانی ...

میدونی تنهایی و غربت بعضی وقتا خیلی فشار میاره به ادم من اینجوری میگم فک نکنی بی احساسم من چند سال اول ازدواجم شبها با چشم گریون میخوابیدم تنهاییم همش با گریه میگذشت،من راستش عمو و عمه و خاله و دایی عین خیلم نیست فقط خواهرا و برادرا و پدر مادر باید مهم باشن که اونم یادشون نمیره هیچوقت بچشونو تازه عزیزترم میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عمو عمه اینا مهم نیستن خونواده خودمم

خب،حالا مگه خانواده فراموشت کردن؟فراموش هیچوقت مطمئن باش فراموشت نمیکنن ولی خب بالاخره همه بزرگ میشن میرن دنبال زندگیشون هرکی مشکلات خودشو داره ،بخدا من داداشم دور که بودم چند ماه یه بار باز زنگ میزد بهم میگفت دلم براتون تنگ شده الان همسایه ایم ساختمونشون نزدیک ساختمونمونه بخدا اصلا سر نمیزنه زنگم نمیزنه دیگه