2777
2789
عنوان

توی شهرغریب زندگی میکنم

433 بازدید | 53 پست

هیچکسو اینجا ندارم

بعد خانوادم فامیلام انگار من دیگه نیستم

خانواده خودم حتی کم بهمزنگ میزنن

خواهرمادرم بدنیست زنگمیزنه هرهفته

اما مثلا کسایی ک برام عزیز بودن انگار ازم فاصله گرفتن یا سر هرچیزی باشه منو طرد میکنن راست میگن از دل برود هرانکه از دیده برفت

دلم شکسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو غربتم و عین خیالمم نیست تک و تنها دارم زندگی میکنم و لذت میبرم

بخداااا واقعا بابلاترین لذته منی که میگم ۱۲ سال دور از شهر خودم بودم الان چند ماهه اومدیم شهر ما التماس شوهرم میکنم برگردیم شهر شما میگه نه

منم تو غربتم و عین خیالمم نیست تک و تنها دارم زندگی میکنم و لذت میبرم

دلت برای خواهر برادرت تنگ نمیشه یا رفتاربدشون باهات این دوریو برات سخت نمیکنه

دوری یعنی چندساعت دور؟

بله تقریبا طبیعیه همه درگیر زندگی خودشون میشن من تبریزم اگه تبریز بودی باهم دوست میشدیم

اها یعنی شمام احساس میکنی مهرطلب شدی یا دوری دیگران ازت حالتو بدمیکنه یا میبخشی ادمارو

ن عزیزم تبریز نیستم گلم چندسالتون شما

چرا؟

چون اونجا خودتی و خودت ،هرکاری و هرجایی دوست داشه باشی میری راحت واسه خودت زندگی میکنی،الان پیش مامانم اینا و خواهر برادرمم انگار تو زندونم حس خفگی بهم دست میده،انگار زندگیمو از دست دادم ،نمیدونم شاید اینا دلیلش اینه که به تنهایی و غربت عادت کرله بودم

اها یعنی شمام احساس میکنی مهرطلب شدی یا دوری دیگران ازت حالتو بدمیکنه یا میبخشی ادمارون عزیزم تبریز ...

۲۴ سالمه

من خیلی اینجا احساس تنهای میکنم چون ما اینجا تنهاییم بیشتر به خانوادمون فکر میکنیم

بخداااا واقعا بابلاترین لذته منی که میگم ۱۲ سال دور از شهر خودم بودم الان چند ماهه اومدیم شهر ما الت ...

اره من تو غربت راحترم اون زمان همسرم گفت هرجایی بگی خونه میگیرم منم گفتم میام پیش خودت

خانوادم مخالف بودن که تنها میشی سخته ولی دوری و دوستی خیلی بهتره

من کسی نیست حتی تو زندگیم بخواد دخالت کنه چه خلنواده خودم چه خانواده همسرم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
۲۴ سالمه من خیلی اینجا احساس تنهای میکنم چون ما اینجا تنهاییم بیشتر به خانوادمون فکر میکنیم

من احساس میکنم خیلی مهرطلب شدم جوریک باهام کسی از خانوادم قهرمیکنه قشنگ روحیمو باختم